No. 194 JANUAR 2016 · FARVER

Se det nye Bolig Magasinet, hvor vi har fyldt nummeret med masser af makeovers, ideer og tendenser. Vi viser dig bl.a. hvordan du tryller med farver i dit eget hjem og hvordan du får mere plads. Vi håber SÅ meget, at du kan lide det. Læs chefredaktør Helle Bloks leder her.

1. marts 2016 af Helle Blok

LEDER: FARVER GØR MIG GLAD!

Jeg fik en mail fra en læser forleden. Hun var på jagt efter en helt bestemt vægfarve, som var på forsiden af et af vores tidligere magasiner. Farvehandleren havde godt nok givet hende sit bud på farven – men hun var ikke tilfreds.

Nu havde hun brug for vores hjælp til at finde den helt rigtige nuance. Jeg håber virkelig, det lykkedes os. For jeg forstår SÅ godt hendes farvebesættelse. Her på redaktionen falder vi konstant for smukke kulører.

Når vi forelsker os i en boligreportage til magasinet, er det ofte, fordi beboerne virkelig forstår at kombinere farver på smukke og overraskende måder. Det gælder også de hjem, du kan se i dette nummer, hvor vi sætter fokus på at bo med de skønneste nuancer på vægge, møbler og accessories.

Det kan både være en stor videnskab at indrette med farver, men det kan også være utrolig nemt – se bare forsiden: Vi faldt pladask for den lækre blå væg, der pludselig gør rummet med det hvide køkken superpersonligt.

Smukke farver spreder glæde. Så forkæl dig selv med et hjem i farver – få masser af gode idéer på de næste mange sider.

Helle Blok, chefredaktør

Vores favoritter fra Stelton

01 togoclick yoe t6glmshxn 8dtladaa
02 tangleornament engel ygcdwikyuap4uszglg0u9a
03 theostempelkande h3i3yxvic ztcfkwjacsqq
04 tangleornamenthjerte vis2zcr0zmfv6m9mhaldeq
05 maelkekande 5yvgezzckpa5ffsibvmnrg
06 tangleornamentkugle nwhaabx gaxh7jnzxbcg6q

Måske er du interesseret i ...

Andre læsere kan også lide...

Seneste