No 201 oktober 2016 · EFTERÅR

I Bolig Magasinets efterårsnummer kan du smage på efterårets stemning og charme med 36 skønne fund, 10 lysende tendenser og tips og tricks til, hvordan du skruer op for hyggen. Læs her, chefredaktørens leder.

3. oktober 2016

LEDER: Det hyggeligste efterår!

Jeg er blevet den lykkelige ejer af en pejseindsats! Det havde jeg ikke liiige set komme. Men fakta er, at den netop nu bliver installeret i mit kommende hjem, og jeg er SÅ klar til at fyre op under efterårshyggen, så snart jeg flytter ind. Jeg vil leve alle klichéerne helt ud og gøre dette efterår til det hyggeligste og smukkeste i mit liv – intet mindre! Familien skal samles i sofaen, som selvfølgelig er fyldt med lækre puder i bordeaux og flaskegrøn - nogle af sæsonens store farver. Den dampende kakao skal serveres i smuk, ny keramik, og så går jeg til kamp mod mørket med et par nye lamper i stuens kroge. Det bliver picture-perfect!

Drømmer du også om at klæde dit hjem på i efterårets hotte farver og materialer, kan du finde masser af inspiration i dette nummer. Du får blandt andet vores bedste tricks til at skabe efterårshygge på 1 time, 1 dag eller 1 weekend. Sæt i gang!

Jeg håber, at dit efterår også bliver et af de hyggeligste og smukkeste nogensinde! 

Helle Blok, chefredaktør

Vores favoritter fra Stelton

01 togoclick yoe t6glmshxn 8dtladaa
02 tangleornament engel ygcdwikyuap4uszglg0u9a
03 theostempelkande h3i3yxvic ztcfkwjacsqq
04 tangleornamenthjerte vis2zcr0zmfv6m9mhaldeq
05 maelkekande 5yvgezzckpa5ffsibvmnrg
06 tangleornamentkugle nwhaabx gaxh7jnzxbcg6q

Måske er du interesseret i ...

Andre læsere kan også lide...

Seneste