SOMMER - No 185 juni 2015

Se Bolig Magasinets juni-udgave, hvor vi sætter fokus på sommernydelse. Du kan bl.a. se redaktionens private frirum, teste dig selv og finde din indretningsstil, og så får du denne måned også smukke kunstkort fra Pernille Folcarelli.

2. juni 2015 af Helle Blok

TO DO: AT NYDE SOMMEREN!

Jeg har ÉN ting på min to do-liste de næste par måneder: at nyde livet! Jeg vil smage på alle de grøntsager, jeg såede i mine potter på altanen for efterhånden mange uger siden. Ligge helt stille i solen på min ny- vaskede liggestol og nøjes med at række armen ud efter kaffen på mit nye, fine sidebord. Og så vil jeg sætte blomster i små vaser, dække et hyggeligt bord og invitere vennerne til grillmad på en helt almindelig tirsdag og gå alt for sent i seng. Godt nok venter den rigtige ferie først senere på sommeren, men altanen er mit lille frirum i hverdagen, og her vil jeg øve mig i at trække stikket en anelse ud og bare være 100 % til stede og nyde det, jeg er midt i. Dette magasin er også et over- flødighedshorn af sommernydelse. Du kan se, hvordan fire familier har indrettet deres skønne frirum med gode ideer og helt efter deres hjerter. Du kan også teste dig selv og finde den indretningsstil, som gør dig glad. Og så kan du komme hjem og se mit og resten af redak- tionens private frirum. Vi har knoklet med at indrette vores altaner og terrasser hele foråret. Nu skal de vises frem, og ikke mindst skal alle anstrengelser nydes. Rigtig god sommer!

PS Denne måned får du smukke kunstkort fra Pernille Folcarelli med naturmotiver. Hun havde brug for et frirum fra sit øvrige arbejde, så derfor begyndte hun at samle planter fra naturen og arbejde med dem grafisk. I dag har hun stor kunstsucces i både Danmark og udlandet. Sådan kan det gå, når man tager sig tid til et frirum ...

Helle Blok, chefredaktør

Vores favoritter fra Stelton

01 togoclick yoe t6glmshxn 8dtladaa
02 tangleornament engel ygcdwikyuap4uszglg0u9a
03 theostempelkande h3i3yxvic ztcfkwjacsqq
04 tangleornamenthjerte vis2zcr0zmfv6m9mhaldeq
05 maelkekande 5yvgezzckpa5ffsibvmnrg
06 tangleornamentkugle nwhaabx gaxh7jnzxbcg6q

Måske er du interesseret i ...

Andre læsere kan også lide...

Seneste