"Man kan blive helt afhængig af farver"

Køkkenet fra Invita med bordplade i egetræ er samlingspunkt for hele familien. Pendlerne er originale engelske BTC-lamper fra Lamperiet. Det smukke gamle gulv er blevet slebet og har fået tre gange klar lak.

Køkkenet fra Invita med bordplade i egetræ er samlingspunkt for hele familien. Pendlerne er originale engelske BTC-lamper fra Lamperiet. Det smukke gamle gulv er blevet slebet og har fået tre gange klar lak.

Skrevet af Signe Lund-Jensen og Rasmus Dalsgaard/Eckmann Alive. Foto: Bjarne B. Jacobsen

Er du farveforskrækket, er familien Borgaards hjem måske ikke noget for dig tror du! For prøv at se, hvor enkelt du kan bo, selv om der ikke er sparet på kulørerne

Se mere om: boligreportage, farver
Der blev travlt på telefonnettet, da familien Borgaards nye patriciervilla skulle renoveres. Villaen stod nemlig i Odense, og familien, ja, den boede i Tyskland. Og hvad gør man så, når man vil undgå et utal af ture frem og tilbage over grænsen? Familien Borgaard klarede ganske enkelt byggeriet pr. telefon.

„Det var tit frustrerende at klare det hele 'long distance,' men på mirakuløs vis lykkedes det uden de helt store problemer. Min mand og jeg spurgte tit hinanden: 'Gør vi nu noget forkert?' Men vi var heldige med håndværkerne, for da vi flyttede ind, var vi stort set tilfredse med det hele," forklarer Susanne Borgaard, der bor i den gamle villa fra 1908 sammen med sin mand, Henrik, og deres to børn, Casper på ni og Carla på seks.

Villaen ligger i det charmerende Hunderupkvarter fem minutters gang fra hjertet af Odense. Og det er vist godt, det ikke er længere væk, for ud over at drive agenturet TS Living ejer Susanne sammen med veninden Tina G. Hansen butikken Mageløs midt i Odense. Her sælger de brugskunst, tøj og tasker i klare sprælske farver, og når man kigger indenfor i villaen i Hunderup, kan man se, at Susanne har en tilbøjelighed til at slæbe diverse lækre (og kulørte) ting med hjem til privaten. Det kan man heller ikke bebrejde hende, når man ser, hvad hun får ud af de mange fine farvefund.


En livslang afhængighed

Susanne har en farvefetich - det kan man vist godt kalde det, når hele hjemmet er en regnbue af glade farver. Huset i sig selv er både ind- og udvendigt holdt helt i hvidt som et stort lærred, og Susanne må have følt sig som Picasso, da hun begyndte at pynte det med alle sin farveklatter.

„Jeg har altid omgivet mig med farver - aldrig sort og hvidt. Og for min mand er hygge lig med farver, så det er heldigt. Han er med på det hele," fortæller den farveglade butiksejer. Skriv en kommentar
Kommentarer

Et skønt tilbud til dig

Seneste billedserier


Abonnér på BOLIG MAGASINET nu! Se alle tilbud