Fra badeværelse til velværelse

Her til morgen i Go' Morgen Danmark på Tv2 kunne Bolig Magasinets trendekspert Mads Arlien-Søborg fortælle om den nye trend: wellness badeværelset eller velværelset.

Her til morgen i Go' Morgen Danmark på Tv2 kunne Bolig Magasinets trendekspert Mads Arlien-Søborg fortælle om den nye trend: wellness badeværelset eller velværelset.

Skrevet 2. nov 2009 af Signe Lønholdt. Foto: boligmagasinet.dk

Lav dit badeværelse om til et velværelse - Mads Arlien-Søborg giver dig tips til, hvordan du gør

Se mere om: bad, mads arlien søborg


Her til morgen i Go' Morgen Danmark på Tv2 kunne Bolig Magasinets trendekspert Mads Arlien-Søborg fortælle om den nye trend: wellness badeværelset eller velværelset. Her kan du læse om, hvordan du laver et velværelse, og hvordan du kan tilføje ting så dit nuværende badeværelse bliver mere wellness-lækkert. Se også Bolig Magasinet nr. 117, der er i handlen nu, hvor du får bud på billigere produkter end vist her.


Slå værelserne sammen

Hele ideen med velværelset er at udvide badeværelset. At slå badeværelset og soveværelset sammen ligesom man gjorde i 1990'erne med samtalekøkkenet, hvor man slog stuen og køkkenet sammen.

"Velværelset handler om at få flyttet en masse funktioner ind på badeværelset, som ikke nødvendigvis hører til i et badeværelse. Det kan være en pejs, et tv og musikanlæg og så selvfølgelig en masse helse- og plejeprodukter og duftlys", fortæller Bolig Magasinets trendforsker Mads Arlien-Søborg til Go' Morgen Danmark.

Men bare fordi, man nu slår soveværelse og badeværelse sammen til et kæmpe rum, så betyder det ikke, at hele familien skal okkupere badeværelset på samme tid.

"Det er en fejlantagelse at dette velværelse skal være sådan et sted, hvor hele familien kan samles og man sætter to håndvaske og to spejle op. Hvor mor og far og alle børnene kan mødes om morgen, fordi vi er så stressede. Det er en helt forkert antagelse. Velværelset er et privat rum. Det er der, man går ind for sig selv og har en hel eller halv time for sig selv", forklarer Mads Arlien-Søborg.

I den time kan du så ligge i badekaret fyldt med lækre duftende bobler og se ind i pejsen mens du lytter til afslappende musik og nyder en kold smoothie.Skriv en kommentar

Næste afsnit »
Kommentarer

Et skønt tilbud til dig

  • Giganterne fra Lyngby

    Nyheder 18. sep 2014

    Se, hvordan du sikrer dig, at din Lyngby-vase er en original fra Lyngby Porcelæn - og få vasen til særpris gennem Bolig Magasinet.

Seneste billedserier

Skal det være dig?


Abonnér på BOLIG MAGASINET nu! Se alle tilbud