Design Awards 2015: Årets upcoming

Prisen som Årets upcoming gived ved Design Awards 2015 til en person eller et brand, som de færreste havde hørt om i 2014/15, men som i det forgangne år for alvor stillede sig op på designscenen. Se de fem nominerede her.

16. august 2015 af Redaktionen

1. WOUD

Mia og Torben Koed, der står bag Woud, bragede ind på designscenen ud af det blå med en imponerende kollektion på mere end 30 design. På godt og vel et halvt år har Woud etableret sig som et seriøst designfirma, der har mod på at tage chancer. Imponerende!

2. NOVEL CABINET MAKERS

Deres stil er enkel og minimali- stisk, men deres reoler, borde og spejle er alligevel helt unikke. Anders Busk Faarborg og Lars Rolf Jacobsens nye projekt er kommet godt fra start, og vi glæder os til at se, hvad fremtiden rummer.

3. FILE UNDER POP

Josephine A. Hoffmeyer har sat fokus på hjemmets vægge som dekorativt element i boligen med eksklusiv maling, håndmalede tapeter og unikke fliser. Et friskt pust, vi ikke lige havde set komme - det er godt gået.

4. NEW WORKS

Brandet blev lanceret i april, og den kreative direktør Knut Bendik Humlevik har samlet en række designere, der på orginal vis bryder grænser mellem design og kunst.

5. KARAKTER

Har i nogen tid haft succes med produktion af lamper og tilbehør, men i 2015 er Christian Elving og co. gået all in som producent af en imponerende og modig kollektion af møbler.

Vores favoritter fra Stelton

01 togoclick yoe t6glmshxn 8dtladaa
02 tangleornament engel ygcdwikyuap4uszglg0u9a
03 theostempelkande h3i3yxvic ztcfkwjacsqq
04 tangleornamenthjerte vis2zcr0zmfv6m9mhaldeq
05 maelkekande 5yvgezzckpa5ffsibvmnrg
06 tangleornamentkugle nwhaabx gaxh7jnzxbcg6q

Måske er du interesseret i ...

Andre læsere kan også lide...

Seneste