© Adweek

Den sjoveste og nok også koldeste bolig på airbnb

En mand byggede sin egen iglo, som han gerne ville udleje på Airbnb. Det var udlejningsfirmaet ikke helt med på.

3. februar 2016 af Mariah Leitisstein

Efter en ordentlig omgang snevejr på østkysten i USA, besluttede en smart New Yorker fra Brooklyn at bygge sig en iglo, som han efterfølgende postede på Airbnb til en beskeden pris på 1600 kr. pr. overnatning. Turister og andre glade amerikanere skulle ikke snydes for muligheden til at overnatte i den sjove lille bolig.

Mange var meget interesseret i den hjemmelavede iglo, men udlejningsfirmaet synes imidlertid ikke, at boligen levede op til minimumskravene for at kunne få lov til udleje sit hjem, og opslaget blev hurtigt fjernet fra deres hjemmeside på grund af manglende el-installationer og vand. Derudover er det - åbenbart - også et krav hos Airbnb, at taget ikke kan smelte. Så husk lige det næste gang, du gerne vil udleje din bolig!

Kreatøren, Patrick Horton, som er freelance art director, er i mellemtiden blevet kontaktet af nyhedsmedier fra hele verden, som har dækket historien, og det må siges at have været noget af en uge for ham.

 Horton fortæller at det tog "tre timer lørdag, tre timer søndag og måske to kasser øl" at bygge igloen. 

En satirebolig

"Det var meningen at hele projektet skulle være en slags satire. Idéen, beskrivelsen og prisen var alt sammen meningen skulle gøre grin med nogle af de stereotypiske synspunkter andre har af folk i Brooklyn. Jeg tror, at nogle mennesker fangede det. Men de fleste gjorde ikke. Og jeg synes, at det endte med at være en af de bedste dele af historien for os."

© Adweek

Horton er meget overrasket over, hvor meget opmærksomhed igloen har fået, og ville ønske at han kunne få mere af det på daglig basis: 

"Jeg ville ønske at alle idéer, som jeg udfører, mens jeg drikker øl ville blive modtaget med samme slags hype. Jeg ved ikke om jeg skal være glad eller deprimeret over, at min største bedrift i livet indtil videre, har været at bygge en iglo i min baghave."

Selvom boligen hurtigt blev fjernet, så er der heldigivs stadigvæk god stemning mellem Horton og Airbnb:

Måske er du interesseret i ...

Andre læsere kan også lide...

Seneste