© @mittpallas

Ugens instagrammer: @mittpallas

Ugens instagrammer er i denne uge Frida Andersson, som bor i et skønt hus på 230 kvadratmenter i Nordsverige, hvor grå nuancer og nordiske pasteller pryder indretningen.

2. juli 2017 af Malene Mandrup

Mød Frida Andersson

Frida Andersson er 36 år og bor i en lille landsby uden for Piteå i Nordsverige sammen med sin partner og deres to børn.

De bor på en stor gammel gård på 230 kvadratmenter, som emmer af stilrent design og en skandinavisk indretning. Frida har skabt en lys og indbydende atmosfære i hjemmet med hvide vægge og lyst interiør. 

Som ugens instagrammer får Frida overrakt en spændende gave fra Wallo. Du kan læse meget mere om, hvordan du bliver ugens instagrammer sidst i artiklen.

© @mittpallas
© @mittpallas

Perfekt platform til udfoldelse af sin kreativitet

Frida lavede sin Instagram-konto for omkring et år siden, fordi hun så Instagram som den perfekte platform til at udfolde sin kreativitet indenfor boligindretning. På kun et år har Frida fået et stort antal følgere, men hun havde aldrig drømt om så stor respons og engagement på sin profil.

”Jeg har stadig meget svært ved at forstå, hvorfor så mange ønsker at følge mig og min inspiration på Instagram.”

© @mittpallas
© @mittpallas

Naturlig passion for indretning

Indretning har altid haft en særlig plads i Fridas hjerte. Selv da hun var lille ommøblerede hun ofte sit barndomsværelse, og siden da har interessen for boligindretning vokset sig større og større gennem årene. Frida er også mester i at indrette sine børns værelser, som er fyldt med masser af smukke detaljer, legetøj, tapeter og et væld af nordiske farver.

© @mittpallas
© @mittpallas

Skandinavisk stil med naturlige materialer

”Jeg har svært ved at sætte mig selv i en kasse i forhold til indretningsstil. Jeg er vild med mange stilarter, og jeg plukker ofte fra mange forskellige, og sætter det sammen til mig eget.”

Frida indrømmer dog, at hendes hjem er præget af skandinaviske og nordiske elementer og at den gennemgående farvekombination består af hvid, grå og træ. Frida skaber bl.a. den skandinaviske stil ved at bruge masser af naturlige materialer i indretningen. I køkkenet er bordet og stolene f.eks. lavet af træ, hvilket giver varme og liv til rummet. 

Husets køkken er over 50 kvadratmeter, og har en åben og luftig grundplan og en fantastisk udsigt. Frida beskriver køkkenet som hjemmets hjerte, hvor familien tilbringer meget tid sammen.

© @mittpallas
© @mittpallas

Indretning med bløde tekstiler

Frida har skabt et blødt udtryk i soveværelset og ved deres lille hyggekrog med bløde tekstiler. Lækre puder, tæpper og plaider i smukke farver, som er med til at skabe hygge og bløde den nordiske stil op. 


© @mittpallas
© @mittpallas

Et godt tip fra Frida

”Du behøver ikke altid at købe nyt for at ændre udtrykket derhjemme. Det er ofte nok at flytte tingene rundt for at skabe nyt liv og forandring i hjemmet. Spring ud i nye farver og idéer – hvis du ikke kan lide det, kan du altid ændre det igen.”

TIP Der er mange måder at bruge farvede vægge og mønstrede tapeter – det handler bare om at vælge det rigtige til dit hjem.

Hvis du synes, dit hjem bliver for hvidt i hvidt, men ikke er til for meget farve, kan du gøre som Frida og vælge en grå væg eller et monokromt tapet med et spændende mønster. 

© @mittpallas
© @mittpallas

Del dine billeder med os på Instagram

Skal vi se dit hjem? Tag dine instagramsfotos med #boligmagasinet for at dele med os.

Så kan det være, at det er dig, som bliver næste uges instagrammer og den heldige modtager af en flot gave fra Wallo.

Husk, at du også kan følge både Bolig Magasinet og Frida på Instagram.

Måske er du interesseret i ...

Andre læsere kan også lide...

Seneste