Kirsten Olesens fortryllende SukkerfeKirsten Olsens bord er et legende eventyrland med skæve borde og stole, glitrende sukker strøet ud over opsætningen og farverigt legetøj, som eksempelvis et mus...
Kirsten Olesens fortryllende SukkerfeKirsten Olsens bord er et legende eventyrland med skæve borde og stole, glitrende sukker strøet ud over opsætningen og farverigt legetøj, som eksempelvis et mus... © boligmagasinet.dk

Få inspiration til dit julebord

Hvert år viser Royal Copenhagen en række opdækkede juleborde fra kendte danskere. Her kan du se 6 juleborde, pyntet af kongelige kunstnere.

19. november 2009 af Signe Lønholdt

Det er en tradition at Royal Copenhagen pynter og udstiller juleborde i deres butik på Strøget hvert år. Her kan du se julebordene fra 2009.

Bordene er dækket af seks skuespillere og dansere fra Det Kongelige Teater, der har fortolket det klassiske eventyr 'Nøddeknækkeren', der udspiller sig juleaften.

Hver bord repræseterer en af ballettens mange danse, lige fra den farverige Kineserdans, den eksotiske Araberdans og til den majestætiske Russerdans.

Årets borddækkere er:
Silja Schandorff, instruktør og tidl. solodanser
Rose Gad, solodanser
Nikolaj Hübbe, balletmester
Kirsten Olesen, skuespiller
Helle Hertz, skuespiller
Henning Jensen, skuespiller


Måske er du interesseret i ...

Andre læsere kan også lide...

Seneste