Lav din egen smarte beauty dock

Denne fine dock er perfekt til at lægge makeup, og den holder styr på alle de småting, som du bruger til at gøre dig klar.

22. november 2016 af Sarah Lyster Nielsen

Lav din egen beauty dock

Når der skal lægges makeup om morgenen, er det smart at have det hele samlet ét sted. Det kan du nemt gøre med en beauty dock, som du helt selv kan lave. Det er rimeligt nemt, det kræver bare, at du har en bordsav til rådighed - eller en almindelig sav og en gevaldig portion viljestyrke. 

Det skal du bruge

En træklods
Bordsav
Forstnerbits i forskellige størrelser
Boremaskine eller søjleboremaskine
Rundt spejl

Sådan gør du

  • Indstil bordsaven til 25 grader og sørg for, at højden på bladet er mindst 1,5 cm lavere end tykkelsen på træklodsen, ellers kommer du til at skære klodsen helt igennem (og måske et stykke finger med - så pas godt på).
  • Kør træklodsen igennem bordsaven, og sørg for, at der er et frit stykke bag rillen, så spejlet ikke får overbalance.
  • Brug herefter forstnerbits i forskellige størrelser til at bore huller foran spejlrillen, så de passer til de ting, du vil have stående i docken. Vær forsigtig med at bore, så du ikke får boret for tæt på rillen, hvor spejlet skal stå.
  • Hvis du vil have en mere clean finish, kan du give klodsen en tur med noget sandpapir, så den får lidt afrundede kanter og en blødere overflade.
  • Sæt spejlet i rillen. Står det ikke helt sikkert, kan du fylde noget lim i rillen, før du putter spejlet i, så det står fast. 

Måske er du interesseret i ...

Andre læsere kan også lide...

Seneste