© sugarandcloth.com

Lav din egen vase

Tænk hvis du kunne lave din egen vase, som du elskede endnu mere end din Kähler-vase. Her er guiden til, hvordan det ønske bliver til virkelighed.

12. februar 2016 af Mariah Leitisstein

Er du en af dem, som har taget del i Kählergate og har været ret træt af ikke at kunne få fingrene i lige netop det design, du så gerne ville have? Nu kan du droppe køen i den nærmeste Imerco og i stedet hoppe i det kreative hjørne og lave dit helt eget design.

Det skal du bruge:

  • Keramikvase
  • Pensel
  • Guldfolie
  • Universallim

Tip: Hvis du ikke har arbejdet med guldfolie før, så kan det være en god idé lige at afprøve det på noget andet inden, du kaster dig over vasen.

Sådan gør du:

1. Mal med lim og pensel i det mønster, som du foretrækker. Lad limen tørre fuldstændigt. Brug rigeligt med lim ellers kan folien senere have svært ved at sætte sig fast.

2. Tryk folien ned på de tørrede områder med lim, glat folien ud med hånden, og træk det derefter af. Gentag dette indtil du har dækket alle de malede mønstre på vasen.

Nemt, ikk? Nu kan du ellers bare gå i gang med at designe din egen kollektion af vaser.

Ekstra tip: For at forsegle din smukke kreation, kan det være en god idé lige at give vasen en omgang med fx lak, så det holder endnu bedre.

Måske er du interesseret i ...

Andre læsere kan også lide...

Seneste