Lav dine egne supernemme julekugler med grønne planter

De er virkeligt lette at lave, og de er helt perfekte til dem, der ikke er til for meget juleglitter og kogleværk.

29. oktober 2016 af Sarah Lyster Nielsen

Gør julen endnu smukkere

Julen nærmer sig, og det er snart tid til at pynte op og få støvet nissehylden af. Hvis du gerne vil forny din julepynt, men ikke er til det helt store juleshow, så kan du lave disse superfine julekugler i glas med friske, grønne planter i.

Det er så simpelt, som det kan blive, og de pynter rigtigt fint uden at blive for julede - faktisk kan du have dem hængende hele året rundt, hvis du vælger en helt neutral snor og sørger for at skifte planterne, hvis de bliver lidt sørgelige at se på. 

Det skal du bruge

  • Julekugler i glas med aftagelig top
  • Grønne planter, f.eks. eukalyptus og gran
  • Snor

Sådan gør du

Klip en lille gren af i den rigtige længde til julekuglen. Fjern forsigtigt toppen fra julekuglen, og skub blidt grenen ned i kuglen, så den ligger, som du vil have den.

Sæt toppen tilbage på kuglen - vupti, så er kuglen allerede færdig. Du kan lave dem med forskellige planter, så de bliver et fint miks, og ellers kan du slå dig lidt løs med en farverig snor, hvis du vil det.

Kuglerne kan hænges på juletræet, en fin gren, lægges i en stor glasvase eller hænge fra loftet i forskellige længder for at skabe en flot mobileeffekt. 

Kilde: vtwonen

Måske er du interesseret i ...

Andre læsere kan også lide...

Seneste