Vis SILVAN dit gør-det-selv-projekt og vind et gavekort på 15.000 kr.

Kan du dét der med flotte, kreative eller sjove DIY-løsninger? Upload billeder af dit projekt på SILVAN.dk og vær med i Gør det selv mesterskaberne 2017, hvor de tre bedste projekter præmieres med et gavekort til SILVAN.

3. marts 2017 af kommerciel redaktion for SILVAN

Har du selv lavet en fed lampe af genbrugsmaterialer? Bygget en eventyrlig seng til børneværelset? Eller skabt et unikt walk-in-closet til din garderobe? Så er du kandidat til Gør det selv mesterskaberne 2017, hvor der er 3 x gavekort til SILVAN på 15.000 kr. på højkant. Der kåres en vinder i de tre kategorier: ”Den gode idé”, ”Den bedste udførelse” og ”Den havde vi ikke lige set komme”. Dermed er der lagt i kakkelovnen til mange flere sjove gør-det-selv-projekter i fremtiden!

Dit gør-det-selv-projekt behøver ikke at involvere byggeri, men kan eksempelvis også være en spændende grafisk løsning med vægmaling.

Kreativ hjemmelavet vinhylde til boligen, hvor der både er plads til vin, glas og nips. Kun fantasien sætter grænser, når du laver et projekt til Gør det selv mesterskaberne!

Sådan deltager du 

1) Tag billeder af dit eget gør-det-selv-projekt (det må gerne være med din mobiltelefon).

2) Upload 1-7 billeder på SILVAN.dk.

3) Tilføj en kort beskrivelse.

Dit projekt vil nu være synligt som inspiration for andre gør-det-selv-folk, der samtidig kan stemme på deres favorit. De 20 mest populære projekter går videre til finalen, hvor et panel af SILVAN-folk og eksterne eksperter i fællesskab kårer en vinder inden for hver af de tre kategorier.

Gør det selv mesterskaberne kører fra d. 3.-31. marts 2017 kl. 24:00.

Se mere på SILVAN.dk

Måske er du interesseret i ...

Andre læsere kan også lide...

Seneste