© brdr-friis

5 smukke tv-møbler der forvandler din stue

Er du i tvivl om, hvilket tv-bord du skal have? Så skal du læse med her, hvor du får 5 tv-borde, som i den grad vil give din stue massere af charme og liv.

3. februar 2017 af Mette Gottlieb Pedersen

Inspiration til TV-møbler

TV-møblet kan ofte være en udfordring at få tilpasset en stilfuld indretning, og det kræver sommetider store mængder af tålmodig og eventuelt kompromisser for at finde det rigtige.

TV-møblet skal nemlig kunne gå i samspil med det resterende i hjemmet. Det skal passe til fjernsynets størrelse, farverne på væggene, sofaen og alle de andre genstande og møbler du har. Der skal tages højde for farver, former og proportioner. 

Find her inspiration til fem TV-møbler, der forvandler din stue.

Radius Bænk

Bag denne underskønne bænk 'Radius', står to unge møbeldesignere, Diana Mot og Isabella Bergstrøm. De to designere blev færdiguddannet fra VIA Design i Herning i 2016.

Bænkens design bærer præg af de to designeres ideologi om, at design skal være anvendeligt og samtidig æstetisk flot, og det må man sige de formår at videregive.

Radius er et meget funktionelt møbel, som kan bruges alle steder i indretningen. Det kan bruges som bænk i entreen, som ekstra opbevaringsmøbel, som sofabord eller som et smukt tv-møbel. 

Radius forhandles i FDB Møblers butikker og på Coop.dk fra uge 9.

© FDB møbler

Hayfay

Hayfay er et smukt og enkelt tv-møbel i sesamtræ, som oser af elegance og kvalitet. Sesamtræet er desuden kendt for sin stærke holdbarhed og dets naturlige skønhed. 

Bordpladen måler hele 5 cm., og har derfor et unikt karaktertræk af høj kvalitet, da bordpladen udstråler en hårdfør og massiv holdbarhed.

Kan købes hos Indieliving.

© Indie Living

Wiinberg Teve Reol

Anders Huus er designeren bag dette reol system, som er inspireret af 1950’ernes fjernsyn med de runde og bløde hjørner. De runde former giver møblet et helt unikt look, da de fremhæver træets struktur.

Teve er et reol system, hvor det er mulig selv at forme sin reol. Du kan tilføje ekstra reoler og du kan fjerne eksisterende. Det er helt op til dig, hvordan du vil stable reolerne og hvordan din personlighed skal skinne igennem møblet.

Kan købes hos Wiinberg.

© brdr-friis

Mr. Marius Origami

'Mr. Marius' er en ny serie fra Ethnicraft, hvor træet og det emotionelle og rationelle er i fokus.

Designet er praktisk og funktionelt med opbevaringspladsen, samtidig med det har et flot og gennemført design. 

Mr. Marius Origami TV-møbel passer ind i ethvert hjem, der sætter pris på det enkle, fine og tidløse design.

Kan købes hos Boshop

© BoShop

Staggered Wood

Dette rustikke og æstetiske tv-bord er med sine åbne hylder og sin metal plade bagpå til at gemme ledninger væk, gennemført helt ned til mindste detalje.

TV-bordet er løftet en smule op fra gulvet, hvilket giver et let udtryk til det ellers kantede og rustikke møbel. Træets strukturer står i flot kontrast til en hvid væg.

Kan købes hos Westelm.

© West elm

Måske er du interesseret i ...

Andre læsere kan også lide...

Seneste