Georg Jensen Damask håndklæder

Skynd dig: Storsuccesen fra Georg Jensen Damask er tilbage

Georg Jensen Damask relancerer de populære håndklæder, hvor du kan få indvævet dit eget navn.

14. marts 2016 af Camilla Albrechtsen

Nåede du det ikke sidst, har du nu igen chancen. George Jensen Damask har nemlig åbnet op for bestillingen af de populære badehåndklæder, hvor du kan få indvævet navn.

For nogle år siden var håndklæderne en kæmpe nyhed og blev en stor succes.

”Vi glæder os til, at vi igen i en periode kan tilbyde de populære og personlige designhåndklæder. Håndklæderne har tidligere været en efterspurgt gave til f.eks. børn, og med den nye navnetrend forventer vi, at bestillingerne bliver noget anderledes i år sammenlignet med i 1974, hvor de første navnefrotté blev vævet,” siger Christian Borch, Marketing og Design Manager hos Georg Jensen Damask.

Klassisk design af Bent Georg Jensen

Håndklæderne bærer det ikoniske design, STRIB, som er designet af Bent Georg Jensen. Bent Georg Jensen, søn af grundlæggeren Georg Jensen, designede mønstret som blev lanceret tilbage i 2000. 

Håndklæderne passer med deres flotte farver, perfekt ind i den skandinaviske stil. 

En personlig gave

Håndklæderne behøver ikke at bære dit eget navn. Håndklæderne kan sagtens gives som gave og er oplagt til personen, der har alt!

Håndklæderne er af højeste kvalitet, og det valgte navn bliver nænsomt vævet med versaler. Det valgte navn kan have op til 14 bogstaver inklusiv mellemrum.

Men du skal skynde dig, hvis du vil have fingrene i de flotte håndklæder. Tilbudet kører kun til mandag d. 16 maj eller så længe lager haves, så du skal ikke vente længe.

 

Måske er du interesseret i ...

Andre læsere kan også lide...

Seneste