BiRP fra Collect Furniture

Lad en lille fugl sidde på din opslagstavle og holde styr på dine ting. BiRP er en magnet med et sødt og ærligt design.

26. juni 2015 af Malene Helledie

BiRP er en magnet, der er stærk nok til også at holde nøgler, kuglepenne og andre småting. Den lille fugleunge med det store guldfarvede øje, er derfor den perfekte hjælper, der kan holde styr på dine ting på opslagstavlen.

Inspirationen til designet kommer fra trenden, med at få naturen ind i indretningen. Med magneten kan du hoppe med på trenden, og have en lille butte fugleunge til at pifte din opslagstavle eller køleskab op.  

Vi er faldet for det søde design men også tankerne bag. Frederic Collette, der er designeren bag Collect Furniture, er kendt og anerkendt for kun at bruge 100 procent certificeret bæredygtigt træ i alle brandets designs. Træsortene som BiRP bliver lavet i, er egetræ og du kan vælge imellem en naturlig olieret udgave eller en røget olieret udgave.

Collect Furniture laver også børnemøbler, der har fokus på både at have flere funktioner og have et ydre, der får selv de voksne til at ønske sig det. Dette legesyge design går igen i BiRP. Navnet kommer også fra en legende og humoristisk tankegang, der har sat to velkendte ord sammen. Det første ord er 'bird' og det næste er 'burp', som sammen bliver til BiRP.

Vi er også helt vilde med et sofabord fra Collect Furniture, og det kan du læse om her.

BiRP kan stables, og på den måde kan du lege med, hvilket udtryk de skal have på din opslagstavle eller køleskab. 

Du kan se mere om Collect Furniture og deres legesyge design på deres hjemmeside.

Måske er du interesseret i ...

Andre læsere kan også lide...

Seneste