© Broste Copenhagen

Broste Copenhagen udvider deres nordiske univers med ny møbelkollektion

Broste Copenhagen lancerer deres første møbelkollektion, som består af stilfulde møbler med en nordisk inspireret farvepalette og luksuriøse materialer. Se hele kollektionen her!

25. juli 2017 af Malene Mandrup

Interiørbrandet Broste Copenhagen er mest kendt for deres servietter, service, vaser, lamper og tekstiler, men i deres kommende efterårskollektion præsenterer de også en række møbler.

Den nye møbelkollektion består af fem smukke designs, herunder en sofa, chaiselong, lænestol, loungestol og en rund puf. Alle møblerne er polstret med velour i en kølig nordisk farvepalette bestående af farverne blå, grå, brun og brændt orange.

Broste Copenhagens direktør, Kim Larsen, fortæller om baggrunden for møbelkollektionen:

”Det er visonen for Broste Copenhagen at inspirere til brug af nye farver, former og materialer og opfordre den enkelte til at tage stilling til hvordan den nordiske livsstil kan omsættes til indbydende, hjemlige rammer. En møbelkollektion er derfor en naturlig forlængelse af vores udtryk og understreger at Broste Copenhagen er et komplet univers man kan finde trends og inspiration i. Det er klart en udvikling vi er stolte af og interesseret i at fortsætte.”

Hvis du også er helt vild med Broste Copenhagens nye møbelkollektion, kan du glæde dig over, at kollektionen allerede nu er tilgængelig i butikkerne.

Scroll ned af siden og se hele møbelkollektionen. 

© Broste Copenhagen
© Broste Copenhagen
© Broste Copenhagen
© Broste Copenhagen
© Broste Copenhagen
© Broste Copenhagen

Måske er du interesseret i ...

Andre læsere kan også lide...

Seneste