Collect Furniture har kant og charme

Collect Furniture er førende indenfor børnemøbler, og er nogle de voksne også kan holde ud (elsker!) at have stående. Med det nyeste design bevæger brandet sig over i de voksnes verden, med sofabordet 'Kant'.

22. maj 2015 af Malene Helledie

Sofabordet har den samme æstetiske stil, kvalitet og legende funktionalitet som de populærer børnemøbler. Kant kan forvandles til 4 forskellige sofaborde, hvor hver deres specifikke detalje bliver fremhævet. Med kraftfulde magneter under bordpladen kan den vendes og drejes som du ønsker. Stellet kan også vendes på hovedet og dermed danne en anden silhuet.

Her kan du se Fredéric vise de mange muligheder, der er med Kant. 

Manden bag de flotte designermøbler og ejeren af det karakteristiske overskæg er Fredéric Colette. Han er uddannet civil enginør, og har derfor en finger med i spillet helt fra tegning, gennem skabelsesproccesen, test, og til det endelig design. Han forvandler problemer og udfordringer til møbler, med hans skarpe observationsevne. Med hans designermøbler til børn vil han gerne bringe børn og voksne sammen. Han ønsker at børnenes univers bliver inviteret ind i de rum, de voksne normalt dominerer.

Formen A går igen i hans design, da det for Fredéric er en magtfuld form, der signalerer styrke og stabilitet. Det er ikke kun formerne der er gennemtænkt, men også materialer og kvaliteten. Collect Furniture er det første danske møbelbrand der har modtaget et Nordic Eco-label.

Måske er du interesseret i ...

Andre læsere kan også lide...

Seneste