© Kaiku

COOL retrotavle fra House Doctor

Bogstavtavlen er tilbage! Kom med på en tur tilbage i tiden, til dengang hvor verden var sort/hvid. Bliv inspireret til, hvordan du får bogstavtavlen implementeret i dit hjem.

15. februar 2017 af Martine Jacobsen

Bogstavtavlen er tilbage!

Bogstavtavler huske du sikkert fra film der foregår i 60’erne og 70’erne, hvor bogstavtavlen blev brugt på kontorer til navneskilte, i skoler og på offentlige institutioner. Men nu er bogstavlen tilbage!

House Doctor har lavet en dekorativ bogstavtavle, der i dag er et element i din indretning, samtidig med at den har en funktion. Tavlen kan benyttes til flere forskellige lejligheder og i flere rum i dit hjem. Det er kun fantasien, der sætter grænser for anvendelsen af tavlen.

© Kaiku

Sådan indretter du med en bogstavtavle

Vi giver dig inspiration til, hvordan du kan benytte bogstavtavlen, på flere forskellige måder i dit hjem. Det er kun fantasien der sætter grænser:

Køkkenet

I køkkenet kan du benytte bogstavstavlen til at skrive dagens menu på, eller menuen for hele ugen, så resten af familien kan følge med i madplanen. Den kan også benyttes som kalender, hvorpå der står ugens begivenheder.

På børneværelset

På børneværelset kan tavlen benyttes af de små, til at øve sig i at stave eller regne. Dette kan være en kreativ måde for børn, at lære på.

I stuen & soveværelset

I din stue eller i dit soveværelse kan bogstavtavlen både placeres på et bord, eller reol og læne sig op ad væggen, eller hænges op på væggen. Her kan tavlen benyttes til at have citater eller søde beskeder stående på, som en del af dekorationen i rummet.

I gangen

I gangen kan tavlen hænge på væggen, hvor der kan stå velkommen til dine gæster, samt navnene på dem der bor i huset, som en slags velkomst. Det vil give dit hjem mere personlighed.

Bogstavtavlen fra House Doctor måler L 60 x B 45 cm. Der er inkluderes 286 bogstaver, tal og tegn. 569,95 kr. v/ Kaiku

Måske er du interesseret i ...

Andre læsere kan også lide...

Seneste