Få en gratis malebog med i denne måneds Bolig Magasinet

I denne måned får du som noget særligt et uddrag af malebogen ‘Magiske mønstre’ med Bolig Magasinet. Bogen er lavet af kunstner Nina Leth - kom tæt på hende her.

9. juni 2016 af Pernille Ancher

Nina Leth er kunstner og illustrator. Hun har gået på Aalborg kunstskole, Glyptotekets tegneskole og grafisk skole og har tegnet, så længe hun kan huske. Læs mere på Wallflower.dk

Hvorfor har du lavet en malebog til voksne?
At farvelægge tegninger kan virke afslappende, hvis man kommer til det punkt, hvor man glemmer de sociale medier og fordyber sig uden at være på.

Hvad giver det at farvelægge tegninger på den måde?
Det kan give ro og velvære. Det, folk falder for, er ofte, at det er en hyggelig, kreativ proces, der fører en tilbage til de gode, ukomplicerede dage i barndommen. Og så er det sjovt, at vi hver især får et unikt produkt bagefter, da ingen farvelægger ens. Det giver ejerskab, så man får lyst til at hænge værket op.

Hvad betyder det, at dine malebøger er håndtegnede?
Tegninger, der er lavet i hånden, har en uens streg, som er rarere for øjet. Generelt kan vi godt lide det autentiske lige nu og søger væk fra det perfekte mod det hyggelige, hvor alle kan være med. Det er også tilladt at tegne udenfor stregerne.

Hvordan kan man bruge tegningerne, når de er farvelagt?
Det er oplagt at hænge dem op i en fin ramme eller med farverig tape. Det gode er, at man nemt og hurtigt kan præge sin indretning med tegningerne. Skal stuen fx være mere botanisk, så er der tegninger, som er oplagt til det. Og hvis man er vild med en speciel farve, kan man farvelægge tegningerne i forskellige nuancer af den farve.

Hvor kan man finde dine bøger og kunst?
Bøgerne fås i boghandleren, mens mine mindre malerier fås på Artrebels.com. Derudover kan man følge mig på Instagram @flyingwall. Hashtag fx dine tegninger med #magiskemønstre, og tjek hastagget og se, hvad andre har lavet.

DENNE MÅNEDS GAVE I BOLIG MAGASINET

I denne måned får du en særudgave af Nina Leths malebog ‘Magiske mønstre’ med Bolig Magasinet. Få mere inspiration i ‘Magiske mønstre’, ‘Inspirerende interiør’ og ‘Fantasifuld flora’, af Nina Leth, 96 sider, 150 kr., Gyldendal.

Måske er du interesseret i ...

Andre læsere kan også lide...

Seneste