Gør dit hjem lækkert med farvet glas

Giv dit hjem flere farver og mere personlighed ved blot at tilføje enkelte elementer i farvet glas. Vi giver dig inspiration til 8 skønne genstande i farvet glas.

29. marts 2017 af Martine Hestbæk Jacobsen
Blå glasvase
Blå glasvase © HAY

Skøn blå glasvase fra HAY. Du kan benytte vasen til en flot buket blomster, der kan stå på dit spisebord. Hvis du ikke altid har en frisk buket blomster ved hånden, kan vasen nemt stå alene og pynte med sin skønne blå farve.

Vasen findes i flere farver og størrelser. Fra 499 kr. v/ HAY

Pendel i guld og grønne nuancer
Pendel i guld og grønne nuancer © Normann Copenhagen

Simpel og stilren lampe fra Normann Copenhagen. Lampen findes både i en rund og aflang form. Lampeskærmen er udført i glas med et skær af guld og grønne farver.

Pendlen er god til at oplyse et mørkt hjørne, enten ved af hænge lampen alene eller i klynge med en anden pendel. Du kan også benytte Amp lampen over dit spisebord, så længe du er opmærksom på, hvilken type pære du sætter i, da den nemt kan blænde, hvis den er for kraftig. 

Amp Lamp findes i flere farver og størrelser. 799 kr. (str. Large) v/ Normann Copenhagen

Opbevaring i små glas
Opbevaring i små glas © HAY

De små glasbeholdere fra HAY er perfekte til at organisere dine ting. Stil glasbeholderen på badeværelset og brug den til dine vatpinde, vatrondeller eller placer den på dit soveværelse og brug den til at organisere dine smykker eller hårpynt. 

Stil gerne flere glasbeholdere sammen for at skabe en samlingspunkt omkring de ting, der opbevares i beholderne. 

Glasbeholderen findes i flere farver og størrelser. 129 kr. v/ HAY

Lysestage i sort og skovgrøn
Lysestage i sort og skovgrøn © Luxo Living

Lysestagen kan benyttes til bloklys eller fyrfadslys, men er også velegnet som urtepotte. Glasset er håndlavet og kan både stå sammen eller hver for sig.
Placer din AYTM lysestage på spisebordet eller sofabordet i din stue, eller sæt det i i dit soveværelse og skab en hyggelig stemning med levende lys, inden natten falder på. 

Tota lysestage i sort og skovgrøn fra AYTM. Findes i flere farver og størrelser. 399 kr. (str. Large) v/ Luxo Living

Vase i guld & brune nuancer
Vase i guld & brune nuancer © Lyngby Shop

Elegant og funktion vase i gyldne farver fra Lyngby. Vasen kan benyttes til blomsterbuketter, liljer eller dekorative grene.
Vasen bliver en fritstående skulptur i sig selv, ved at bliver placeret alene uden blomster, men nyder også gerne selvskab af andre vaser. 

Amber vase findes i flere størrelser. Fra 299,95 kr. v/ Lyngby Shop

Rosa skål
Rosa skål © Magasin

Charmerende skål med matchende låg fra Lyngby. Skålen er perfekt til servering af søde sager eller som en dekorativ opbevaring til dine smykker. Skålen kan anvendes i køkkenet, stuen eller soveværelset. Stil skålen frem, som en del af din indretning. 

Bonbonniere skålen findes i flere størrelser og farver fra Lyngby. Fra 399,95 kr. v/ Magasin

Glastallerkner med dugdråber
Glastallerkner med dugdråber © Scandinavian Design

Den unikke Kastehelmi tallerken er designet af Oiva Toikka. Kastehelmi betyder dugdråbe på finsk, hvilket tydeligt afspejler sig i den smukke glasserie. Serien består blandt andet af tallerkner, glas og skåle i flere forskelige farver. Benyt enten tallerknerne som middagstallerkner eller som et fad til frugt. 

Kastehelmi tallerken. Fra 104 kr. v/ Scandinavian Design

Karaffel
Karaffel © HAY

Karaflen er udført i borosilikat glas, hvilket er egnet til temperaturforskelle og kan derfor både benyttes til varme og kolde drikke. Den grønne glaskaraffel giver ekstra liv på middagsbordet med sin flotte grønne farve. 

Karaflen findes i flere farver og størrelser. Fra 199 kr. v/ HAY

Måske er du interesseret i ...

Andre læsere kan også lide...

Seneste