© www.manipine.com @mani_pine

Hold øje med - Mani Pine

I en garage i Aalborg startede to unge fyre i 2013 det, der idag er 'Mani Pine'. Nicolai Adamsen og Mads Severinsen brænder for ideen om at skabe håndlavede møbler i træ og stål. I dag er de nået fra garage til succes.

4. marts 2015 af Malene Helledie

Mani Pines møbler har et industrielt look, og designerne har fokus på at bevare træets naturlige detaljer og sammenspillet med rå stålrammer. Navnet 'Mani Pine' er en sammensætning af deres navne og den træsort, de startede ud med i Nicolais fars garage.


COSTUM MADE
Deres drivkraft er at skabe det perfekte møbel til den enkeltes kundes hjem. Derfor har de valgt, at deres forretning skal bygge på kommunikation imellem dem og deres kunder. Hver kunde kan få indflydelse på nuancer og mål og sætte deres eget præg på designet.

Mani Pine har fart på og er stadig i udvikling. De to unge mænd er altid på jagt efter flere og bedre designs, og derfor er dette brand værd at holde øje med.

 

Du kan få alt fra spiseborde til garderobemøbler fra Mani Pine.

 

 

 

Mani Pines møbler kan både understrege det rå look i din stil, og de kan skabe kontrast i sammenspillet med dine mere feminine nips.

 

 

 

Du kan se flere produkter og kontaktinformationer på Manipine.com. Alle bestillinger foregår via mail eller telefon, men inden længe vil der være en webshop, med en enkelt guide til at sammensætte dit unikke møbel.

 

 

Måske er du interesseret i ...

Andre læsere kan også lide...

Seneste