"I 2018 skal du nedtone den blanke messing og velour i dine boligaccessories"

Trendeksperten kigger i krystalkuglen for 2018 og har nogle overraskende forudsigelser.

29. december 2017 af Pia Olsen/ Living Stories, redigeret af Mi Skjold Brix

Nye trends vælter frem, men hvad skal du satse på i 2018? Vi har bedt tre trendeksperter komme med deres bud på de største boligtrends i det nye år i vores janaurnummer, og du kan godt glæde dig! 

Der er masser af farver, smukke metaller og original kunst på menuen i 2018. 

Én af eksperterne, der deler ud af sin viden om de nye trends i nummer 216 af Bolig Magasinet er Birgit Tarp, der er indretningsdesigner, skribent, foredragsholder og konceptudvikler og indehaver af firmaet Design Circus.

Hun mener, ret overraskende for de fleste, at vi lige så stille skal vinke farvel til nogle af 2017s allerstørste trends. Her får du hendes bud på to af de største, nye tendenser, vi kommer til at møde i 2018.

Bruneret messing og kølige metaller

- I 2018 skal du glemme det hvide look og de lyse træsorter for en stund. Nedton også den helt blanke messing og velour- forbruget i dine boligaccessories. 

- Fokusér i stedet for på accessories i enten bruneret messing eller kølig metal, der kombineret med et miks af mønstrede stoffer vil give en samlende, moderne karakter. Start gerne den helstøbte stemning i soveværelset, der som regel er overskueligt i størrelse. Brug her accessories i bruneret messing eller kølig metal sammen med kulørt marmor eller røget glas, en stofbeklædt sengegavl, et par lækre gulvtæpper og kunstneriske væglamper, siger Birgit Tarp.

Gå efter rød og lilla

- Hvis du allerede har investeret i mørkere farver og lodne overflader i dine puder, gardiner og sengegavle, er det oplagt at give nyt liv med en lettere udvidet farveskala i rødlige og violette toner. Du kan også vælge en farveskala af de mørkere og naturlige, brunlige toner, som du holder mest af. 

- Brug gerne tone-i-tone, eller miks tre farvenuancer som violet, grøn og mørkt træ. Tilføj gerne nogle stormønstrede puder eller andet, der samler farverne og skaber dit helt personlige univers, slutter hun. 

Læs også, hvad de to andre trendeksperter peger på bliver stort i 2018 og få et visuelt overblik over de 7 hotteste trends, du skal holde øje med lige nu, i det nye Bolig Magasinet, der er på gaden nu. 

Måske er du interesseret i ...

Andre læsere kan også lide...

Seneste