IKEA hacks, der vil løse dine opbevaringsproblemer

Mangler du inspiration til opbevaring? Vi har fundet lækre IKEA hacks frem til dig, som går op i kvalitet og tidens trends.

27. januar 2016 af Camilla Albrechtsen

Bor du i en lille lejlighed med minimale opbevaringsmuligheder? Eller bor du i et stort hus, hvor alt bliver væk? Vi har samlet de bedste IKEA hacks, som vil hjælpe dig med dine opbevaringsproblemer.

Vi har alle oplevet, at miste eller forlægge ting, som er vigtige og uundværlige i situationen - og resten af dagen er formentlig præget af irritationen over den mistede genstand.

Vi har fundet de flotteste og bedste IKEA hacks til dig, som vil have styr på opbevaringen.

Skrivebord

Du kan hurtigt og nemt lave dit eget skrivebord, som oser af god kvalitet – Du skal blot have to ens kasser med indbygget hylder, samt en bordplade. Sammensæt de 2 elementer og du har et lækkert skrivebord med masser af opbevaringsplads.

 

A photo posted by Jessica & Sarah (@prettyprovident) on

Opbevaring af krus og kopper

Elsker du en god, stor kop te eller latte macchiato? Men kniber det med pladsen? I IKEAs køkkenafdeling kan du finde kroge, som kan bruges til at opbevare dine store krus og kopper. På den måde er de altid lige inden for rækkevidde. Vil du gøre løsningen mere personlig, kan vi anbefale at spraymale både gitter og kroge, så de får et personligt udseende.

 

A photo posted by IKEA Sverige (@ikeasverige) on

Smarte hylder

Hylder er uundværlige i et hvert hjem! De skaber en god dynamik og kan sågar have stor indflydelse på et rums akustik. Disse hylder fra IKEA kræver ingen styling, men giver dig derimod masser af opbevaringsplads. På hylderne kan du f.eks. udstille og fremhæve dine yndlings billeder, grønne planter og accessories.

 

A photo posted by Anniina V Blog (@anniinavblog) on

Gallerihylde med uanede muligheder

IKEAs smalle gallerihylde har været en fast del af sortimentet i mange år – og det er ikke uden grund. Den simple hylde er yderst anvendelig, og kan bruges til mange andre ting end blot billeder. For eksempel kan den nemt bruges på børneværelset, til udstilling af yndlingslegetøjet eller dagens outfit. 

Smart sengebord

Mangler du ekstra opbevaring i soveværelset? Vi elsker denne løsning, hvor et sengebord, bliver forvandlet til en unik løsning med et nordisk tvist. Denne løsning kræver blot lidt maling og et nyt håndtag. 

A photo posted by LMS (@homesweetrental) on

Opbevaring til småting

Har du svært ved at finde opbevaring til dine småting - som bøger, billeder eller planter? Vi har fundet dette hack til dig, der gerne vil have dine småting stående fremme og inden for rækkevidde. Du skal blot bruge en skammel fra IKEA og lidt maling. Skamlen er oplagt at have stående ved siden af sofaen eller i soveværelset. 

Rummelige skabe

Rummelige skabe med masser af plads, er et must i alle hjem. Disse smarte skabe fra IKEA er perfekte til dig, der elsker simple designs. Du kan, som på billedet, gøre dine skabe personlige ved at male dem. På den måde får du også et enestående skab, som andre vil misunde.

 

A photo posted by IKEA Sverige (@ikeasverige) on

Måske er du interesseret i ...

Andre læsere kan også lide...

Seneste