© Nordstjerne

Indret dit hjem med efterårets lækreste tendenser

Hver sæson byder på nye, spændende tendenser, som du kan lade dig inspirere af, og til efteråret står den på gyldne metaller, bærfarver og lækker velour.

27. oktober 2016 af Pia Olsen

Blanke metaller og luksuriøs velour

Hver sæson byder på nye tendenser, og dette efterår er ingen undtagelse. Du kan selvfølgelig ikke lave et komplet stilskift hver sæson, men du kan altid finde inspiration, som du kan sortere i efter lyst og behov. Vi giver dig et kort overblik, så du er helt klar på, hvad efteråret bringer.


© Nordal

Miks mørke bærfarver med lyse pasteller

Mørke bærfarver som bordeaux, lilla og rødbrun stormer frem sammen med de populære nuancer af grøn og blå, hvilket er helt perfekt her i efteråret. Men husk også pasteller, leg med mørke og lyse farver, og spring ud i modige farvekombinationer.

Leg f.eks. med dine puder og miks farver og materialer på kryds og tværs. På billedet ses et pudebetræk i vinrød fra Nordal, 45 x 45 cm, 140 kr.


© Nordstjerne

Gyldne metaller

70’er-metaller som kobber og mat messing er ved at opnå en smule metaltræthed. Til gengæld er 80’ernes begejstring for blankpoleret messing og ‘guld’ tilbage, og designerne har sat hardcore ind med blandt andet lysestager og møbelstel i gyldne metaller her i efteråret. Jeg spår, at blankpoleret stål fra 90’erne bliver det næste. 

På billedet ses Nordstjernes flotte penneholder i blank messing Penneholder, som ligger til 1.499 kr.


© Paper Collective

Marmor og terrazzo

Selv om designerne for længst har taget hul på grønt og brunt marmor, huserer den hvide variant stadig på designpodiet. Den populære stenfamilie bliver også udvidet med fætter terrazzo, og allerede nu kan du se nyt design i det spottede materiale. 

Du kan også bruge materialerne på lidt anderledes måder, f.eks. som printet ‘Terrazzo Paper 04’ fra Paper Collective. Printet købes uden ramme og måler 50 x 70 cm, 335 kr.


Blød velour

Velour har længe været et must, og det fortsætter. Selv om man allerede i 2012 kunne spotte de første velourmøbler på møbelmessen i Milano, er det først nu vores lyst til at indrette med det bløde materiale peaker. 

Puder er f.eks. en oplagt og nem måde at få materialet ind i hjemmet. På billedet ses puder fra Christina Lundsteen, som fås i flere farver, former og prisklasser.

Måske er du interesseret i ...

Andre læsere kan også lide...

Seneste