© Andersen Furniture

Klassisk smukt bakkebord fra Andersen Furniture

Det runde bakkebord, er et nyt spændende værk, designet af byKato, der kun bliver flottere med tiden. Et flot tidsløst design, der passer perfekt til alle hjem.

15. februar 2017 af Martine Jacobsen

Traytable

Fra samarbejdet mellem Andersen Furnitures og byKato, blev det smukke bakkebord, `Traytable’ skabt. Traytable er et rundt bakkebord, der består af to etager. Bakkerne er fremstillet af massivt ask og findes i tre varianter: ask natur, petroleum og grå. Bakkerne er placeret på et stel i sort pulverlakeret stål, der får bakkebordet til at se stilrent og elegant ud. Det er lavet ud fra tankegangen om, at bakkebordet har et tidsløst design, der kun bliver flottere med tiden, efterhånden som træet patinerer.

© Andersen Furniture

Et møbel der passer ind i alle rum

Et andet vigtigt fokuspunkt for Andersen Furniture og byKato var, at bordet skulle passe ind, i alle rum i dit hjem. Blev inspireret til, hvordan du kan benytte bordet i de forskellige rum her. 

Stue

Bordet kan benyttes i din stue, som et sofabord der står i forlængelse af din sofa, så det ikke er dit primære sofabord. Herpå kan du placere en blomst, en bog og et levende lys.

Soveværelse

Bakkebordet kan benyttes som natbord i sit soveværelse til en bog, natcreme og dine magasiner. På nederste hylde kan du placere en kurv, til de småting du har brug for ved din seng, for at det ser mindre rodet ud.

Badeværelse

Hvis du er heldig at have et stort badeværelse, vil bakkebordet være en dekorativ opbevaringsmuligt. Herpå kan du have en plante, for at skabe mere liv på dit badeværelse. På nederste bakke på dit bakkebord, kan du placere en kurv, med dine personlige produkter.

Spisestue

Benyt bakkebordet fra Andersen Furniture som barbord i din spisestue. Et simpelt bord der bliver benyttet til barbord, vil skabe en hyggelig og livlig stemning i din spisestue.

Størrelsen på bakkebordet er Ø46 x H168 cm. 1995 kr. v/ Andersen Furniture

© Andersen Furniture

Måske er du interesseret i ...

Andre læsere kan også lide...

Seneste