Sådan kommer du virkelig til at elske dit køkken

Pinterest byder på smukke billeder og uendelige forslag til nye indretningsidéer. Vi har samlet en række gode tips til, hvordan du kan indrette dit køkken, så du kommer til at elske det endnu mere.

10. februar 2016 af Mariah Leitisstein

God belysning

Sørg for at dit køkken er godt oplyst med det rigtige lys i den rigtige styrke. Det kan gøre en stor forskel! Derudover er det smart at få installeret ekstra stikkontakter, hvor man har brug for dem, men så de ikke tydeligt ses. Man skal jo ikke glemme æstetikken!

Bliv organiseret

Få organiseret madskabet med smarte glas- eller plastikbeholdere, som kan indeholde pasta, ris, havregryn, nødder, krydderier, morgensmadsprodukter og alt det andet, som køkkenskabene gemmer på.

Dekorér med det grønne

Få dine planter og krydderurter op på væggen. Det giver mere bordplads i køkkenet, og samtidig bliver urterne i højere grad en integreret del af køkkenets udseende. Og så er det bare helt vildt hyggeligt, når man får lidt grønt op.

Skærebræt i skuffen

Inkorperér skærebræt og nyttige elementer i køkkents inventar. Så har du altid de helt basale redskaber lige ved hånden, når du skal bruge dem.

Lav spiseplads

Det inviterer til hygge og samvær, hvis der er en spiseplads i køkkenet. Her kan det være godt at tænke lidt ud af boksen og prøve sig frem med bænke og sofaer. 

Brug vægpladsen

Specielt hvis man bor småt, kan det være en god idé at udnytte vægpladsen så meget som muligt. En god idé er fx at lave væggen til en opslagstavle for hele familien, hvor man kan skrive opskrifter eller søde hilsner.

Måske er du interesseret i ...

Andre læsere kan også lide...

Seneste