Min scrapbook: Allan Torp

Se manden bag bloggen Bungalow5, Allan Torps designglade og cool scrapbook. En mand der ville redde en lille sølvsko og feriefotografier fra 90’erne hvis lejligheden brændte, og derudover fascineres af Case Study husene i Los Angeles.

3. april 2015 af Nina Favrelle & Malene Helledie

HVAD VILLE DU REDDE, HVIS DET BRÆNDTE?
Egentlig er jeg ret pragmatisk omkring mine ting. Jeg vil sige at 98% af ting jeg har ville jeg sagtens kunne erstatte uden at jeg ville blive voldsomt ked af det. Tror mest jeg ville blive irriteret på alt besværet – men jeg elsker jo at indrette og efter jeg netop er flyttet i en ny og større lejlighed, har jeg jo skulle finde en masse nye ting. Misforstå mig ikke, jeg er meget glad for de ting jeg har, men det er nok heller ikke ting jeg har resten af mit liv. Hvis det brændte, så ville jeg snuppe en lille sølvsko, min sko som mine forældre fik forsølvet da jeg var barn, kassen med vaskeægte fotografier fra ferier i 90’erne og min telefon og computer – uden dem ville Fanden være løs i Laksegade!

HVILKET RUM ER DIT YNDLINGS RUM?
Jeg elsker hele min nye lejlighed. Der er så meget plads. Allermest er det store rum som både har køkken, spisebord med plads til 16 og to sofagrupper mit favoritrum. Det er her jeg er det meste af min vågne tid. Morgenkaffen nyder jeg ved køkkenet, hvor vi har indrettet en hæng-ud-bar på den ene side. Min blog drives primært fra Normann Copenhagen spisebordet. Når jeg ikke skal have gæster eller planlægge Feast, så flyder bordet med alverdens kataloger, tegninger, lister og ting til diverse stylinger. Også elsker jeg at flyde i den store Bolia sofa foran mit nye store Samsung Curved Smart TV.

HVORNÅR VIDSTE DU, AT DU VAR GOD TIL AT VÆRE BLOGGER?
Jeg startede bloggen en kold januar dag i 2010, for nu mere end 5 år siden. Jeg havde den gang ikke de store ambitioner, men det viste sig ret hurtigt, at jeg var inde på noget af det rigtige. Der var ingen blogs den gang, der brugte specielt meget energi på den fantastiske design historie vi har i Danmark. De fleste var gør-det-selv blogs og modeblogs. Nu er der vel en lille håndfuld, men Bungalow5.dk er stadig førende indenfor high-end design og muligvis også den bedst kendte danske bolig og design blog i udlandet.

Jeg har altid været enormt god til at udtænke koncepter og få sat ting i gang – i bloggens favør tog det vel rigtig fart, da jeg for 2 år siden besluttede at gå 100% ind i bloggen, forstået på den måde, at det i dag er det eneste jeg laver. Blog og alt det den bringer med sig af stylinger, samarbejder med virksomheder, konceptudvikling, Instagram osv osv.

HVORDAN SER DIT DRØMMEHUS UD?
Mit drømmehus har helt sikkert udsigt – og masser af den! Om det er ud over havet i Cape Town eller højt over Los Angeles med view af byen, det kan jeg ikke helt beslutte. I hvert fald er jeg voldsomt fascineret af Case Study husene i Los Angeles. Huse, der typisk er bygget i 50’erne, i en klassisk L-formet pavillon stil med udvendig pool. De er så tidsløse i deres design udtryk, at de vil kunne tilpasses med enhver design stil.

Måske er du interesseret i ...

Andre læsere kan også lide...

Seneste