Botaniske plakater VisseVasse og Vee Speers

Nye botaniske plakater: Den pæne paradisfugl og kække klematis

Danske ViSSEVASSE har helt eksklusivt fået lov til at trykke Vee Speers første fotoserie af botaniske motiver.

17. april 2016 af Camilla Albrechtsen

For første gang nogensinde lancerer australske Vee Speers en fotoserie, med fire smukke blomstermotiver.

Hanekam, paradisfugl, klematis og klatreliljen, er de motiver, som fotokunstneren har kastet sin kærlighed og fascination over.

”Naturen har en særlig beroligende effekt, synes jeg. Jeg er vild med den botaniske trend, hvor naturen flytter indenfor. Og så spiller de fire nye plakater rigtig godt sammen med ViSSEVASSEs eget pastelunivers” forklarer Dorthe Mathiesen, designer ved ViSSEVASSSE.

”Det er som om, at blomsterne får os, der kigger, til at stoppe op – bare et øjeblik – og giver os et mentalt fristed væk fra vores hverdag, der kører derudad med 100km/t” uddyber hun.  

Professionelle blomsterportrætter

Den australske fødte Vee Speers bor i dag i Paris. Efter at have studeret kunst og fotografi i Australien, flyttede hun til Paris, hvor hun først arbejdede som assisterende modefotograf. I dag arbejder hun selvstændigt som succesfuld kunstfotograf.

Vee Speers er normalt kendt for sine fængende portrætter af mennesker i forskellige miljøer og situationer.

Den nye botaniske fotokunstserie viger ikke fra hendes normale stil. Blomsterne har hun fotograferet efter samme teknik, som når hun fotograferer mennesker. 

Og som en lille hyldest til naturen og Vee Speers, har ViSSEVASSE trykt alle plakater i miljøvenligt kvalitetspapir. Plakaterne koster fra 50 kr. op til 395 kr.

Måske er du interesseret i ...

Andre læsere kan også lide...

Seneste