© Bauhaus

Sådan dyrker du din egen køkkenhave på altanen

Vi viser dig her, hvordan du let får din egen køkkenhave med nye kartofler og duftende krydderurter - også selvom du bor i lejlighed.

3. marts 2017 af Mette Gottlieb Pedersen

En køkkenhave i vindueskarmen eller på altanen

I de seneste år, er økologi blevet ret populært. Desværre er det ikke alle, der har pladsen til et flot højbed eller en køkkenhave med en masse krydderurter. Derfor er vi på redaktionen meget begejstret for Bauhaus’ nye spiringspot fra Elho. Den gør det nemlig muligt at spise hjemmedyrkede friske grøntsager, og så endda fra din egen køkkenhave på terrassen, i vindueskarmen eller på altanen. Spiringspot er nemlig ikke større end at den sagtens kan stå i vindueskarmen. Du kan derfor, uanset hvor og hvordan du bor, hoppe med på trenden med hjemmedyrkede grøntsager og krydderurter.

Spiringspot sørger for de bedste vækstbetingelser, da toppen i plast er udstyret med et ventilationssystem. Ventilationssystemet regulerer temperaturen og fugtigheden og du skal derfor ikke bekymre dig om, at det danske klima ødelægger din grøntsagsproduktion.

© Bauhaus
© Bauhaus

Spiringspot fås i to størrelser, hvor der henholdsvis skal tilkøbes underskål og transparent låg ved siden af. Priserne starter fra 14,95 kr. 

Måske er du interesseret i ...

Andre læsere kan også lide...

Seneste