Sådan kan du gemme dine minder fra 2016 bedst

Fotocollage, vægdekoration eller album - her er 7 fine måder, du gemmer de bedste minder fra 2016.

6. januar 2017 af Kathrine My Poulsen

Minder i billedeformat 

Billeder siger, som bekendt, mere end ord og mon ikke du har fået taget nogle snapshots af 2016, som bekræfter dette? I så fald får du her inspiration til de fineste måder, som du kan bruge billederne i din indretning på. 

Fotoalbummet

Den digitale tidsalder har for længst frarøvet det klassiske, brune fotoalbums eksistens. Vi foreslår at det genoplives - på en mere æstetisk og smuk måde end tidligere naturligvis. Heldigvis kan du sagtes opstøve pæne og enkle albums, som du selv kan indsætte dine billeder i.

Dekorativ uro

Skab en fin uro med udvalgte billeder. Her er ni billeder sat på snor og bundet på en gren. Meget enkelt og ret fint.

Collage på væggen

Du kan også vælge, at gå all-in og skabe en kæmpe collage af dine billeder. Collagen her er skabt med polaroidbilleder, men du kan sagtens gøre kunsten efter med at printe på almindeligt fotopapir.

Lille billedeæske

Skal billederne ikke op på væggen kan du jo skabe en fin lille minde-æske med de bedste minder. I øvrigt en genial gaveidé. Har du brug for en guide, så se med her.

En skulpturel billededekoration

Du kan også være ekstra kreativ med billedeopsætningen. Her er snor trukket ud mellem små søm, som billederne er fastgjort på. Så fint.

Ram det hele ind

Billeder i ramme kan hænges på mange måder. Denne kreative løsning er helt anderledes, men virkelig dekorativ. Du kan bruge forskellige rammer, miks gerne gamle og nye, og hæng dem på en stang på væggen.

Lad dem stå

Skab dine egne stående billedeholdere af træ. Det er små klodser, med en lille hak, som billedet kan sættes ned i. Få guiden her.

Måske er du interesseret i ...

Andre læsere kan også lide...

Seneste