Se H&M’s skønne sommerkollektion

Turkise farver, boheme detaljer og naturlige materialer er en del af sommerkollektionen hos H&M. Se kollektionen her, inden den kommer i butikkerne.

19. marts 2017 af Martine Hestbæk Jacobsen

Sommeren er lige om hjørnet, og vi kan se frem til lange dejlige aftener udendørs. Afslappet stemning og lange dage ved stranden, er hvad vi forbinder sommeren med.

 H&M hjælper dig på vej ind i sommeren med deres nye Home Summer 2017 kollektion. Kollektionen er inspireret af turkise farver, boheme detaljer og naturmaterialer.

© H&M

Disse farver ser du i kollektionen

Farverne i H&M’s Home kollektion er inspireret af havets farver, den frodige grønne farve, et strejf af pink og et snert af gul, der giver den skønneste feriestemning.
Den grønne farve tager rampelyset sammen med en farvekombination af grøn og pink, der er det perfekte farvematch i denne sæson. 

© H&M

Den nye sommerkollektion byder på et bredt udvalg af produkter. Du vil både se kopper, skåle, vaser og salatbestik, samtidig med at du vil blive præsenteret for et udvalg af håndklæder, puder, kurve og lysestager. Kollektionen byder på lækre materialer og massevis at fantastiske sommerfund til dit hjem. 

© H&M

Se hele kollektionen

H&M's Home Summer kollektionen 2017 vil være at finde i alle landets Home-afdelinger samt på H&M’s website fra maj til juli.

Her kan du se hele kollektionen.

Her kan du købe kollektionen til maj

© H&M

Måske er du interesseret i ...

Andre læsere kan også lide...

Seneste