Shopping i Singapore

Den hyper-moderne storby med det unikke etniske miks byder på alt lige fra lokale kreative designerbutikker til atmosfærefyldte markeder. Her guider vi til områder, hvor du sagtens kan gøre masser af spændende fund.

5. januar 2017 af kommerciel redaktion for Singapore Tourism Board

Singapore er en by i konstant vækst, hvor det i sig selv kan være interessant at rejse til alene for de gode shoppemuligheder. Det er et af verdens mest sikre rejsemål, og samtidig er det nemt og billigt at komme rundt med offentlig transport eller taxi. Udover Orchad Road, Asiens mest berømte shoppegade, hvor du finder designervarer og kunstgallerier, er der mange bemærkelsesværdige områder at dykke ned i. Her anbefaler vi fem af dem. 

Arab Street

1: Haji Lane

Den smalle gade med streetart og kulørte husfacader i hjertet af det arabisk-malaysiske kvarter er et eklektisk shoppemekka. Her finder du charmerende butikker med Singapore-design til boligen, vintage-accessories og tøj, der oser af afslappet boheme. På parallelle Arab Street kan du forelske dig i smukke silketørklæder, blande din egen personlige parfume og nyde den dejligste, mørke kaffebønne i et autentisk arabisk te-hus.

2: Tiong Bahru

Et rigtigt hipsterområde! Er du vild med kultur, kunst og ikke mindst kager (her er mange bagerier), så er det stedet for dig. Her kan du bruge timevis på at betragte og instagramme de fineste Art Deco-bygninger. Når du bliver træt af at shoppe excentriske smykker, coffee table books og moderne design, er der masser af cool kaffebarer at vælge blandt – eksempelvis 40 Hands

Mustafa Centre

3: Little India

Oplev det sprudlende distrikt med autentiske smagsoplevelser fra det nordlige og sydlige Indien. Her kan du desuden købe farverige silkestoffer, kobber- og sølvtøj, krydderier og skægge og skæve souvenirs eller besøge cool urbane gallerier som Kult. Hvis Visa-korter brænder i lommen på dig, kan du finde alt hvad hjertet begærer i Mustafa Centre, der har åbent 24 timer i døgnet med ekstremt gode tilbud. 

Butik i Chinatown

4: Chinatown

Stedet for dig, der elsker håndværk og porcelæn eller antikviteter fra Ming-dynastiet. Er du til kreative udfoldelser, kan du desuden finde smukke pensler og kaligrafisæt. Husk at svinge forbi Ann Siang Hill og Club Street, hvor du også kan stille sulten med noget af verdens bedste gademad eller nyde en trendy cocktail. Der er i øvrigt gratis wifi i bydelen.

I denne sparebøsse designet af Hinika, er elefantens snabel en rutchebane til mønterne, som samles i dens mave, hvilket kan gøre det ekstra sjovt for børn at spare op.

5: Hold øje med... 

Mange rejser til Singapore på grund af de gode shoppingmuligheder af internationalle brands. Derudover er der spændende lokale navne, som du ikke umiddelbart kan få fingre i herhjemme – eksempelvis Hinika, der laver designermøbler og -accessories med et humoristisk tvist, Scene Shang, der kombinerer moderne funktionalitet med visuel asiatisk kulturhistorie eller Wheniwasfour, der laver livsstilsprodukter til dig og dit hjem med et glad og legesygt udtryk. 

Tip! Brug mindst fire dage i Singapore for at få mest ud af byen. Planlæg din rejse med hjælp fra Marco Polo (tjek også deres programmer for 5-8 dage her) og flyv direkte med prisbelønnede Singapore Airlines fem gange om ugen. Få inspiration via YourSingapore.com.

Måske er du interesseret i ...

Andre læsere kan også lide...

Seneste