© SeasonsbySidselZ

Sidsel Zachariassen

Kig ind i interiørstylist Sidsel Zachariassens scrapbook, der byder på sommer i Tisvildeleje, manden Daniel Frigast, lille Carl Emil, og butikken SeasonsbySidselZ.

20. marts 2015 af Nina Favrelle


HVAD VILLE DU REDDE HVIS DET BRÆNDTE?

Udover min familie ville jeg gerne redde huset – hvilket jo er lidt svært. Selvom jeg holder af mine ting er det faktisk selve huset der har min største kærlighed, men så er det selvfølgelig alle vores fotograferier og de ting jeg har arvet.


HVORDAN SER DIT DRØMMEHUS UD?
Mit drømmehus er lige præcis det hus jeg bor i. Omgivelserne er perfekte – strand, skov og 50 minutter fra København. Huset blev jeg forelsket I første gang jeg så det. Det passer lige til min stil og har masser af atmosfære. Jeg elsker at vi har flere små bygninger og selvom der er meget at holde, så ville jeg ikke ønske det anderledes. Føler mig så heldig at vi blev ejere af det her hus.

HVAD ER UDFORDRINGEN VED AT BO OG ARBEJDE PÅ SAMME MATRIKEL?
Det er naturligvis en balance gang med at vi ikke har meget der er privat. Vores hus bruger vi ofte som showroom, så der er det store issue at det altid skal se pænt og rent ud ( hvilket ikke altid lykkedes ) Vores gård som vi bruger privat er også en del af butikken, så der skal vi både kunne hygge os og samtidig står der en masse havemøbler som bliver vist frem. Haven ligger ud til vejen og bliver dermed også en del af udstillingen. Omvendt er det så fedt at vi kan bo tæt på butikken, - vi har en klokke som ringer når der kommer kunder, så på den måde gør det ikke noget, hvis det har været en stille dag i butikken.

Du kan følge Sidsel og Daniels arbejde med butikken i Tisvildeleje på Facebook og Instagram

Måske er du interesseret i ...

Andre læsere kan også lide...

Seneste