© Stelton

Stelton hylder klassiker ved 50 års jubilæum

For 50 år siden blev Cylinda-line lanceret - og i dag er vi stadig lige så vilde med den rustfrie serie. Stelton hylder nu Cylinda-lines jubilæum med farvede emaljer på det tidsløse design.

1. april 2017 af Mette Gottlieb Pedersen

50 års jubilæum

Cylinda-line er et af Arne Jacobsens mest ikoniske designs for Stelton – og det var intet mindre end en simpel tegning på en serviet under en familiemiddag, der gav udslaget til lanceringen i 1967 og siden er blevet et fast inventar og en velkendt klassiker i mange hjem. 

Den rustfrie stål-serie er stadig en stor del af Steltons DNA, og derfor hylder Stelton nu seriens 50 års jubilæum med Cylinda-line’s belagt i en smuk farvet emalje. 

Arne Jacobsen havde mange talenter og han havde en stor passion for smukke farver. Det viste sig i hans interesse for at male. Stelton har deraf fået inspiration til at give serien Cylinda-line en smuk farvet emalje, i henholdsvis oceanblå, støvet petroleum, pudder og støvet blå, for at hylde serien. Dét at Arne Jacobsens passion er tænkt ind i produktet, er vi på redaktionen helt vilde med! 

© Stelton
© Stelton

Produkterne til Cylinda-lines 50 års jubilæum fås i udvalgte butikker i København og på Stelton.dk. Priserne er fra 449,95 kr. - 1.999 kr. 

© Stelton
© Stelton

Måske er du interesseret i ...

Andre læsere kan også lide...

Seneste