Stjæl stilen fra Fjernøstens smukkeste designhoteller

Asiatisk stil er både farverig, pompøs og harmonisk. Lad dig inspirere af stilen fra de unikke designhoteller i Asien - og rejs ud og besøg dem i 2017.

16. december 2016 af kommerciel redaktion for Atlantis Rejser

Fjernøsten er fuld af både smukke og kreative designhoteller, der ændrer oplevelsen af en overnatning. Hotellerne eksperimenterer med forskellige lyskilder, rå industrielle tendenser og naturmaterialer, der i kombinationen skaber både zen og harmoni. 

Så måske en drømmerejse i 2017 skal gå til Sydøstasien, så du kan hente inspiration til dit eget hjem. På Atlantisrejser.dk kan du booke fly og hoteller tæt på de eksklusive designhoteller.

Vi har udvalgt fire af Asiens unikke designhoteller her, så du kan lade dig inspirere af stilen:

Zen på Phum Baitang i Cambodia

Det fascinerende hotel Phum Baitang i Cambodia er designet med referencer til det mystiske Siam Riep-område, der er kendt for sin koloni-stil med råt træ og støvede brune nuancer, som skal skabe zen og harmoniske omgivelser.

Hotellet har vundet designpriser for både arkitektur og hotellers interiør, der består af tunge træmøbler og rolige farver. Lad dig inspirere af stilen med de mørke naturmaterialer og grønne planter i dit køkkenet eller på badeværelset, og skab dunkel mystik og zen i hjemmet.

Kunne du tænke dig at opleve Cambodias designæstetik, kan du se de bedste rejser med Atlantis Rejser her. 

Tip: Skab stilen med råt træ, rispapirslamper, sten og hørstof i naturlige nuancer. Det giver et afbalanceret rum med mere zen. 

Phum Baitang i Cambodia

© Zannier.com

Phum Baitang i Cambodia

© Zannier.com

Kreativ belysning på Wanderlust i Singapore

Wanderlust er et eksperimenterende boutiquehotel i Little India i Singapore. Hotellet ligger i en gammel industriel bygning fra 1920'erne, og det industrielle går igen i indretningen, hvor hvert rum er designet i temaer som origami, pop-art og det ydre rum. 

Lad dig inspirere af hotellets kreative belysning med store industrielle lysekroner, stjernehimmel og neonlys i alverdens farver eller hotellets interiør, der består af rå, cool og industrielle møbler tilsat vintagefund og farver. 

Vil du opleve Singapore, så kan du finde den perfekte rejse til Singapore med Atlantis Rejser her. 

Tip: Indret dine rum med forskellige lyskilder for at skabe et kreativt og spændende hjem, uden at du behøver at ændre hele indretningen. 

Wanderlust i Singapore

© Designhotels.com

Wanderlust i Singapore

© Designhotels.com


Mørkt og industrielt på The Slate i Thailand

Mange asiatiske hoteller bruger de mørke toner til at skabe en intim stemning. The Slate i det sydlige Thailand er gået all in på stilen med sort interiør, sorte vægge og sorte træmøbler i den velkendte thailandske stil. 

Hotellet er designet af den kendte arkitekt Bill Bensley, der har integreret elementer fra tinminer som rå betonbægge og indigoblåt metal og kombineret det med thaisilke og træudskæringer.

Kunne du tænke dig at opleve en middag på det lækre 5-stjernede hotel i Phuket, kan du se her, hvor du kan bo i området omkring. 

Tip: Brug gamle, industrielle design i mørke nuancer for at tilføre rummet mystik og rå æstetik, eller gå efter et tone-i-tone bord med mørkt service og mørke møbler for at skabe en beroligende og intim stemning omkring middagsbordet.

The Slate i Thailand

© Designhotels.com

The Slate i Thailand

© Designhotels.com

Røde toner på The Library i Thailand

De røde og sorte farver er ikoniske i den asiatiske indretning. Rød betyder held i det traditionelle Kina og er blevet brugt som en del af feng sui-indretning i rum, der skal være energiske og stimulerende, som for eksempel hjemmekontoret eller stuen. Den røde farve kan således både stimulere sindet og forbedre stemningen i rummet, ifølge den kinesiske feng sui-filosofi.

The Library ligger på den thailandske ø Koh Samui, som er et yndet rejsemål. Find de bedste rejser til området med Atlantis Rejser her.

Tip: Rød er en dominernede farve, så start med røde detaljer som puder, blomster og enkelte møbler, hvis du ikke er sikker på farven, eller gå all in med rødt gulv, hvis du har brug for et skud energi i dit hjem.

The Library i Thailand

© Designhotels.com

The Library i Thailand

© Designhotels.com

Vil du opleve Asiens smukke designhoteller og kreative indretning, kan du med Atlantisrejser.dk skræddersy din ferie med både hotel og fly og få den designferie, du drømmer om. Atlantis Rejser flyver eksklusivt med Singapore Airlines, der er kåret som verdens bedste flyselskab. Du kan se de mange destinationer og blive inspireret af smukke billeder her.

Måske er du interesseret i ...

Andre læsere kan også lide...

Seneste