© @frames_by_carina

Ugens instagrammer: @frames_by_carina

I denne uge har vi kåret Carina som ugens instagrammer. Carina elsker at spotte budgetvenlige items og få dem til at se ud af noget i sit hjem.

8. april 2017 af Martine Hestbæk Jacobsen

Et nybyggeri på 183 kvadratmeter

Carina bor i Smørum i Nordsjælland med sin kæreste og to skønne drenge på 3 og 6 år. Familien fik nøglerne til deres nye drømmebolig for tre år siden, og Carina har siden da haft en kæmpe passion for at indrette familiens hjem.
Carina og kærestens tanker om deres hus er, at det skal kunne benyttes i mange år i fremtiden.

”Det var vigtigt for os, at skabe et hjem, vi kan være glade for både nu, mens børnene er små, når de bliver teenagere, (måske vi har glemt lidt lydisolering) og når vi en dag skal nyde vores tredje alder.”

Som ugens instagrammer har Carina fået overrakt en gave fra Wallo. Du kan læse meget mere om, hvordan du bliver ugens instagrammer til slut i artiklen.

© @frames_by_carina
© @frames_by_carina

Nordisk indretningsstil

Carina indretter efter den nordiske indretningsstil med rene linjer og anvender primært hvide, grå og sorte farver i sit hjem.
Hun elsker at spotte budgetvenlige items og få det til at se elegant og smukt ud i sit hjem.

”Det behøver ikke at koste en formue at indrette eller fornye sig”. 

Tip: Hold øje med de prisvenlige interiøritems, fx i Søstrene Grene, Zara Home, Flying Tiger, Coop, IKEA og i H&M, da der er mange fine budgetvenlige ting til hjemmet. 

Tip:Pas på med at blive grebet af den sidste nye tendens. Det er ikke sikkert den netop passer i dit hjem.

© @frames_by_carina
© @frames_by_carina

Tænk praktisk når der er børn

”Vi har små børn, så for os, har det været vigtigt at skabe et hjem, der kan holde til leg og ’uheld’.”

Med små børn i hjemmet, er det vigtigt at være opmærksom på at indretningen skal være praktisk og funktionel. Det er bestemt også en ting som Carina vægter højt, selvom hun somme tider er nødt til at gå på kompromis med, hvad hendes indretningshjerte ellers ville have valgt.

© @frames_by_carina
© @frames_by_carina

DIYs

Carina elsker at være kreativ og har derfor kastet sig over enkelte DIY projektet i sit hjem. 

”Jeg er især rigtig glad for vores flotte sengeborde, som blot kostede 100 kr. pr. stk. i IKEA og som nu, efter en god omgang maling, bare ser så fine ud.”

”Den personlige billedvæg på Alexanders værelse, synes jeg også er blevet rigtig god. Det startede med én idé om en wire og nogle prints, og pludselig blev væggen (og en hylde) også malet – en god idé kommer jo sjældent alene.”

Tip:Plakater må jeg også lige nævne. De er en fantastisk (og økonomisk behagelig) måde at skabe et fedt udtryk på i din bolig, og har du først rammerne, kan du let skrifte ud, hvis du synes, det er tid til forandringer.

© @frames_by_carina
© @frames_by_carina

Sådan får du naturen med indenfor

Carina er vild med grønne planter og afklippede blomster eller grene. Det kan nemt give lidt ekstra til dit hjem, og kan være en god måde at få naturen med ind på. 

”Jeg er rigtig glad for de grønne, tålmodige, planter – dem som godt kan tåle at vente lidt på vand. Vores store pilea, palme og monsteraerne fylder dejligt i indretningen og tilføjer varme og hygge.”

© @frames_by_carina
© @frames_by_carina
© @frames_by_carina

En terrasse der oser af hygge

Carinas overdækkede terrasse er en udendørs oase, der oser af hygge. Her ser du Carinas seneste køb. En simpel reol, der er hængt op på væggen, hvorpå der er placeret planter. Lækre puder, et blødt skind og det flotte runde søgræstæppe, er også nogle af Carinas seneste køb til sin bolig.

”Vi besluttede at flytte rundt på havemøblerne i år, så vi netop kunne skabe en rigtig hyggekrog på den overdækkede terrasse”. 

© @frames_by_carina
© @frames_by_carina
© @frames_by_carina

Del dine billeder med os på Instagram

Skal vi se dit hjem? Tag dine instagramsfotos med #boligmagasinet for at dele med os. Så kan det være, at det er dig, som bliver næste uges instagrammer og den heldige modtager af en flot gave fra Wallo.

Husk at du også kan følge både Bolig Magasinet og Carina på Instagram. 

Måske er du interesseret i ...

Andre læsere kan også lide...

Seneste