Los Angeles is pink by Mikal Strøm
© Mikal Strøm

Unikke billeder af pink bygning i Los Angeles

Fotoserien "Los Angeles Is Pink" af Mikal Strøm, byder på unikke fotografier af en farverig bygning i Los Angeles.

17. januar 2017 af Martine Jacobsen

Los Angeles Is Pink

Paper Collectives nye kollektion indeholder et unikt og farverigt fotografi, taget af Mikal Strøm. Fotografiet hedder “Los Angeles Is Pink”. Mikal Strøm er fra Oslo og har en titel som art director og fotograf. Derudover er Mikal Strøm manager og art director på Brygg Magazine, som skriver om kaffens kultur og kunsten ved at have en samtale. 

© Mikal Strøm

Fotoserien

Mikal Strøm har lavet en fotoserie, der består af ni farverige og unikke fotografier. Billederne er taget i Los Angeles og viser blandt andet en pink bygning, skyfri himmel og grønne planter på en parkeringsplads. Fotografen Mikal Strøm har fokuseret på at alle fotografierne er taget fra forskellige vikler af, så de hver især er unikke, på hver sin måde. 

© Mikal Strøm

Printet

Fotografiet er printet på høj kvalitetspapir og kan fås i to forskellige størrelser. Fotografierne kan købes på Paper Collectives hjemmeside.

Fotoserie af Botanisk Have

Mikal Strøm har også lavet en billede serie af botanisk have i København, hvor han viser den smukke glasbygning indefra, igennem hans fotografier. Denne serie hedder ”Copenhagen Botanical Garden”.

Måske er du interesseret i ...

Andre læsere kan også lide...

Seneste