© Nomess

Vi elsker Nomess’ nye kollektion, der er fyldt med skønne farver og skarpe kanter

NOMESS går i en helt ny og spændende retning i anledningen af deres 10-års jubilæum, og vi er vilde med det!

16. juni 2017 af Louise Clemensen

Den nye kollektion fra Nomess går i en helt anden retning med den kommende møbelkollektion, der lanceres sammen med de mere velkendte accessories.

Kollektionen har en pragmatisk funktionalitet med et twist af humor, der kommer til udtryk i valget af farver. De leger især med dynamiske kontraster mellem det hårde og det bløde i både materiale, design og udtryk.

Nomess' nye kollektion søger mod fremtiden i både design og æstetik. Vi lever i en verden, hvor hjemmet bliver mere kompakt, og de multifunktionelle løsninger efterspørges derfor i en grad som aldrig før. Og det er lige præcis det, Nomess imødekommer her.

Møblerne er skabt med et industrielt udtryk i stål, som gør det muligt at skabe stærke geometriske silhuetter. De legende farver bløder det stramme udtryk op, og skaber en skøn lethed til det ellers meget grafiske look. 

Kollektionen vil være i butikkerne sidst i september 2017. 

© Nomess

INDEX Console Table 

Er et enkelt og alsidigt konsolbord i metal designet til ’compact living’. Det simple konsolbord er perfekt til dig, der har brug for en lille arbejdsstation med maximal opbevaring i et simpelt men stærkt formsprog. Bordet kan både bruges som et skrivebord eller som afsætningsmøbel i gangen eller stuen. 3.999 kr.

© Nomess

RADAR Side Table

Sidebordet har et simpelt snit og en industriel silhuet med asymmetriske linjer. Det legefulde bord kan fungere i samspil med andre møbler, eller stå for sig selv som et kunstnerisk statement. 1999 kr. 

© Nomess

BALSABOX Personal Mini version 2.0

En ny og mindre udgave af den populære Balsabox Personal kommer nu i bade grå og pink. Smykkeskrinet er både luksuriøst og multifunktionelt med de mange rum. 699 kr. 

Måske er du interesseret i ...

Andre læsere kan også lide...

Seneste