Vi introducerer ugens instadetalje - skal det være din?

Har du lavet en kreativ løsning i dit hjem, skabt noget fra bunden eller bare indrettet en helt unik plet, som fortjener at blive set? Så tag dit billede med #ugensinstadetalje

12. november 2017 af Redaktionen

Her på Bolig Magasinet er vi så heldige, at vi har tusindvis af læsere med flair for indretning. Noget, mange af jer deler med os på Instagram, og det vil vi nu gøre endnu mere ud af ved at fremhæve 'ugens instadetalje'.

Så har du lavet en lille genistreg i din bolig, der har løst et særligt problem, som du tænker, du ikke er den eneste, der har. Eller har du bare lavet noget, der ser hamrende godt ud, så husk at tagge dit billede: #ugensinstadetalje 

Hver uge finder og fremhæver vi et af de billeder, der har gjort indtryk på os i blandt alle jeres tags under #ugensinstadetalje og #boligmagasinet.

Lad inspirationen flyde! Vi glæder os til at se jeres billeder!

Nedenunder kan du se et par eksempler på det, vi er faldet over den seneste tid.

Et opslag delt af Tine V. (@tinevii) den

En hjemmegjort lampe, der giver moderne kant til den gamle stuk. Vi er vilde med den!

Et opslag delt af Sarah (@sarahjgj) den

Har du en dinoelskende pode i din husholdning, så er denne fine uro en super idé til børneværelset. Simpel og fantasifuld.

Brug den keramik, du ikke har på bordet hver dag til fine planter og grønt. Det er den perfekte måde at få luftet alle dele af dit stel.

Man bliver aldrig for gammel til sættekasser og denne version fra Jysk i jumbostørrelse er det perfekt sted at udstille dit yndlingsnips, keramik og vaser. 

Måske er du interesseret i ...

Andre læsere kan også lide...

Seneste