Møblerne der er lettere at samle end IKEAs

En ung engelsk designer vil udfordre den svenske møbelgigant med sin serie af enkle samlemøbler, som skal gøre byggeprocessen til en fornøjelse.

19. maj 2016 af Mariah Leitisstein

Perfekt til dig, som bor til leje

Den engelske designer Sam Wrigley har lanceret en designkollektion, som sigter efter at gøre byg-selv-møblerne endnu lettere at samle og rykke rundt på.

Møblerne har Wrigley valgt at kalde Crisscross, og består af moduler i forskellige størrelser såsom sengeborde, garderober og forskellige småmøbler, som skal hjælpe en generation af indlejere med hurtigt at kunne flytte sine møbler.

Møblerne samles ved hjælp af nogle forskellige moduler, som sættes sammen med eksisterende huller og kan sammensættes uden brug af hverken skruetrækker, søm eller hammer. I stedet er det et slags kliksystem, som nemt og hurtigt kan bygges og skilles ad igen.

"Vores mål er at lave møbler, som passer perfekt ind i folks liv - hvor end de er," fortæller Wrigley, der for nyligt dimitterede fra Famlouth University i Cornwall.

"Vi vil gå op i mod de store drenge og genopfinde byg-selv-møbler, fordi det at flytte burde bestå af mindre hovedpine og mere glæde."

Begynder på Kickstarter

Møblernes hængsler og låse er lavet af højkvalitetsaluminium, så de kan klare at blive brugt og skilt ad ofte. Møblerne er fremstillet af FSC-certificeret træ og fås i fire forskellige farver: Rød, grå, sort og naturlig.

Wrigley fik idéen til Crisscross, da han var på sit sidste år af studiet og har i de sidste ni måneder tegnet og udviklet prototyperne til designet.

D. 17. maj lancerede Wrigley en Kickstarterkampagne, som han håber kan hjælpe linjen med at blive endnu større. 

"Det vil betyde, at Crisscross kan tilpasses mere og mere. Man vil kunne tilføje nye moduler, når man har brug for dem. Forestil dig knager, spejle og håndklædeholdere."

Vores favoritter fra Stelton

01 togoclick yoe t6glmshxn 8dtladaa
02 tangleornament engel ygcdwikyuap4uszglg0u9a
03 theostempelkande h3i3yxvic ztcfkwjacsqq
04 tangleornamenthjerte vis2zcr0zmfv6m9mhaldeq
05 maelkekande 5yvgezzckpa5ffsibvmnrg
06 tangleornamentkugle nwhaabx gaxh7jnzxbcg6q

Måske er du interesseret i ...

Andre læsere kan også lide...

Seneste