Klub Bolig Magasinet - forkælelse til abonnenter

Vi vil gerne vise, at vi sætter pris på dig som abonnent. Derfor forkæler vi dig hver måned med alt fra attraktive særtilbud og gaver til særlige invitationer. Tak, fordi du er abonnent!

28. marts 2017 af Redaktionen

DU FÅR OGSÅ DISSE FORDELE: LÆS 15 MAGASINER DIGITALT

Som abonnent på Bolig Magasinet får du nu også gratis adgang til den digitale version af Bolig Magasinet på Wype.dk. Du får også mulighed for at læse 15 andre magasiner digitalt. Glæd dig blandt andet til BO BEDRE, Nordic Living, Costume Living, Costume, Magasinet Liv og Woman. Første måned er gratis, herefter koster det 99 kr. pr. måned, for abonnenter dog kun 29 kr. pr. måned. Se mere på wype.dk

BLIV ABONNENT

... og få alle fordelene!

5 numre + 4 stk. Lyngby glas til 159 kr. + 59 kr. i porto og eksp. I alt 218,00 kr. Bestil tilbuddet her og spar 565,75 kr.!

VIND LÆKKER HØJTTALER

Forkæl køkkenet, stuen eller måske soveværelset med den trådløse højttaler ‘ZR5’ fra Sony. Højttaleren er i et enkelt, diskret design, der passer ind i enhver indretning – og samtidig giver masser af god lyd. ‘ZR5’ fra Sony måler 16,1 x 10 cm og har en værdi af 1.950 kr. pr. stk. Vi udlodder fire højttalere i hvid, måske er du en af de heldige? 

Deltag i konkurrencen om en ‘ZR5’-højtaler fra Sony her. Sidste frist er 5. juli 2017. 

Spar 80 % på bolig og interiør

Som noget helt nyt får du som abonnent på Bolig Magasinet mulighed for at købe bolig og interiør med op til 80 procent rabat på Moreshop.dk. Shoppen rummer et hav af forskellige produkter fra kendte mærker som Menu, Hay, Normann Copenhagen og mange andre. Alt, du skal gøre, er at logge ind med dit abonnementsnummer, så er du klar til at shoppe. Kig forbi Moreshop.dk, og se de gode tilbud. 

Måske er du interesseret i ...

Andre læsere kan også lide...

Seneste