Klub Bolig Magasinet - forkælelse til abonnenter

Vi vil gerne vise, at vi sætter pris på dig som abonnent. Derfor forkæler vi dig hver måned med alt fra attraktive særtilbud og gaver til særlige invitationer. Tak, fordi du er abonnent!

28. marts 2017 af Redaktionen

DU FÅR OGSÅ DISSE FORDELE: LÆS 15 MAGASINER DIGITALT

Som abonnent på Bolig Magasinet får du nu også gratis adgang til den digitale version af Bolig Magasinet på Wype.dk. Du får også mulighed for at læse 15 andre magasiner digitalt. Glæd dig blandt andet til BO BEDRE, Nordic Living, Costume Living, Costume, Magasinet Liv og Woman. Første måned er gratis, herefter koster det 99 kr. pr. måned, for abonnenter dog kun 29 kr. pr. måned. Se mere på wype.dk

BLIV ABONNENT

... og få alle fordelene!

5 numre + 4 stk. Lyngby glas til 159 kr. + 59 kr. i porto og eksp. I alt 218,00 kr. Bestil tilbuddet her og spar 565,75 kr.!

VIND COOL KUNSTPLAKAT 

Elsker du keramik og smukke former, så er en tur til Keramikmuseet Clay i Middelfart i den grad en tur værd. Museet fejrer frem til 17. september 2017 den verdensberømte, danske keramiker Axel Salto med udstillingen ‘Axel Salto – stentøjs- mesteren’. Vi udlodder 25 plakater fra udstillingen. Plakaten måler 60 x 84 cm og har en værdi af 150 kr. 

Deltag i konkurrencen på Boligmagasinet.dk/konkurrence inden 31.maj 2017 – måske er du en af de 25 heldige 

Spar 80 % på bolig og interiør

Som noget helt nyt får du som abonnent på Bolig Magasinet mulighed for at købe bolig og interiør med op til 80 procent rabat på Moreshop.dk. Shoppen rummer et hav af forskellige produkter fra kendte mærker som Menu, Hay, Normann Copenhagen og mange andre. Alt, du skal gøre, er at logge ind med dit abonnementsnummer, så er du klar til at shoppe. Kig forbi Moreshop.dk, og se de gode tilbud. 

Måske er du interesseret i ...

Andre læsere kan også lide...

Seneste