Klub Bolig Magasinet - forkælelse til abonnenter

Vi vil gerne vise, at vi sætter pris på dig som abonnent. Derfor forkæler vi dig hver måned med alt fra attraktive særtilbud og gaver til særlige invitationer. Tak, fordi du er abonnent!

4. juli 2017 af Redaktionen

DU FÅR OGSÅ DISSE FORDELE: LÆS 15 MAGASINER DIGITALT

Som abonnent på Bolig Magasinet får du nu også gratis adgang til den digitale version af Bolig Magasinet på Wype.dk. Du får også mulighed for at læse 15 andre magasiner digitalt. Glæd dig blandt andet til BO BEDRE, Nordic Living, Costume Living, Costume, Magasinet Liv og Woman. Første måned er gratis, herefter koster det 99 kr. pr. måned, for abonnenter dog kun 29 kr. pr. måned. Se mere på wype.dk

BLIV ABONNENT

... og få alle fordelene!

5 numre + 4 stk. Lyngby glas til 159 kr. + 59 kr. i porto og eksp. I alt 218,00 kr. Bestil tilbuddet her og spar 565,75 kr.!

VIND LÆKKERT KNIVSÆT FRA SKAGERAK

Træ er et af de hotteste materialer til køkkenet lige nu, både når det gælder elementer og accessories. Forkæl dit madværksted med et lækkert knivsæt i håndpudset teak og rustfrit stål fra Skageraks serie ‘Nordic’. 

Sættet består af en brødkniv og en smørkniv og har en værdi af 650 kr. Vi udlodder 10 sæt – måske er du en af de heldige?

Konkurrencen er aktiv fra den 1. august til den 30. august 2017, hvorefter en heldig vinder bliver trukket. Knivsættet har en samlet værdi af 650 kr. 

Deltag i konkurrencen om knivsættet fra SKagerak her.  

SPAR 80% PÅ BOLIG OG INTERIØR

Som noget helt nyt får du som abonnent på Bolig Magasinet mulighed for at købe bolig og interiør med op til 80 procent rabat på Moreshop.dk. Shoppen rummer et hav af forskellige produkter fra kendte mærker som Menu, Hay, Normann Copenhagen og mange andre. Alt, du skal gøre, er at logge ind med dit abonnementsnummer, så er du klar til at shoppe. Kig forbi Moreshop.dk, og se de gode tilbud. 

Måske er du interesseret i ...

Andre læsere kan også lide...

Seneste