Klub Bolig Magasinet - forkælelse til abonnenter

Vi vil gerne vise, at vi sætter pris på dig som abonnent. Derfor forkæler vi dig hver måned med alt fra attraktive særtilbud og gaver til særlige invitationer. Tak, fordi du er abonnent!

MÅNEDENS ABONNENTER

I denne måned belønner vi en abonnent, der tager et billede med det nyeste Bolig Magasinet. Tag dit foto på Instagram med hashtagget #klubboligmagasinet. Du kan også maile det til [email protected]. Husk at skrive dit abonnementsnummer. Lige nu kan du vinde en æske i grønt marmor fra Nordstjerne. Mål 3 x 10 x 10 cm. Værdi 229 kr. 

DU FÅR OGSÅ DISSE FORDELE: LÆS 16 MAGASINER DIGITALT

Som abonnent på Bolig Magasinet får du nu også gratis adgang til den digitale version af Bolig Magasinet på Wype.dk. Du får også mulighed for at læse 15 andre magasiner digitalt. Glæd ig blandt andet til BO BEDRE, Nordic Living, Costume Living, Costume, Magasinet Liv og Woman. Første måned er gratis, herefter koster det 99 kr. pr. måned, for abonnenter dog kun 29 kr. pr. måned. Se mere på wype.dk

BLIV ABONNENT

... og få alle fordelene!
5 numre + Hammershøi vase fra Kähler til 159 kr. + 49 kr. i porto og eksp. Bestil tilbuddet her og spar 414,75 kr.!


Vind smuk Hammershøivase fra Kähler

Forkæl din stue med den smukke Hammershøi­vase fra Kähler, der er inspireret af den verdenskendte kunstner Svend Hammershøi. Klik her for at deltage i konkurrencen.

Spar 80 % på bolig og interiør

Som noget helt nyt får du som abonnent på Bolig Magasinet mulighed for at købe bolig og interiør med op til 80 procent rabat på Moreshop.dk. Shoppen rummer et hav af forskellige produkter fra kendte mærker som Menu, Hay, Normann Copenhagen og mange andre. Alt, du skal gøre, er at logge ind med dit abonnementsnummer, så er du klar til at shoppe. Kig forbi Moreshop.dk, og se de gode tilbud. 

Vind lækker lågkrukke fra AYTM

Farvet glas og blank messing er hot i boligen lige nu. Foren de to smukke trends med den lækre lågkrukke ‘Tota’ fra Aytm. Lågkrukken i håndlavet glas har et fint messinglåg og fås i to størrelser og flere farver. Vi udlodder 10 styk af den store version – fem rosa og fem blå. Værdi 349 kr. pr. stk. Klik her for at deltage i konkurrencen.

Eksklusivt særtilbud

Som abonnent på Bolig Magasinet kan du i januar købe et elegant salatbestik designet af Arne Jacobsen for kun 129 kr. Salatbestikket er i rustfrit stål og klæder ethvert middagsbord. Normalpris 449 kr. Din pris 129 kr. + 39 kr. i porto.

Sådan gør du

· Gå ind på moreshop.dk/boligmagasinet
· Log ind med dit abonnementsnummer
· Brug rabatkoden ‘Bestik129‘, og få tilbuddet.

Tilbuddet løber fra 4/1-31/1 2017. 

Vores favoritter fra Stelton

01 togoclick yoe t6glmshxn 8dtladaa
02 tangleornament engel ygcdwikyuap4uszglg0u9a
03 theostempelkande h3i3yxvic ztcfkwjacsqq
04 tangleornamenthjerte vis2zcr0zmfv6m9mhaldeq
05 maelkekande 5yvgezzckpa5ffsibvmnrg
06 tangleornamentkugle nwhaabx gaxh7jnzxbcg6q

Måske er du interesseret i ...

Andre læsere kan også lide...

Seneste