Klub Bolig Magasinet - forkælelse til abonnenter

Vi vil gerne vise, at vi sætter pris på dig som abonnent. Derfor forkæler vi dig hver måned med alt fra attraktive særtilbud og gaver til særlige invitationer. Tak, fordi du er abonnent!

4. juli 2017 af Redaktionen

DU FÅR OGSÅ DISSE FORDELE: LÆS 15 MAGASINER DIGITALT

Som abonnent på Bolig Magasinet får du nu også gratis adgang til den digitale version af Bolig Magasinet på Wype.dk. Du får også mulighed for at læse 15 andre magasiner digitalt. Glæd dig blandt andet til BO BEDRE, Nordic Living, Costume Living, Costume, Magasinet Liv og Woman. Første måned er gratis, herefter koster det 99 kr. pr. måned, for abonnenter dog kun 29 kr. pr. måned. Se mere på wype.dk

BLIV ABONNENT

... og få alle fordelene!

5 numre + 4 stk. Lyngby glas til 159 kr. + 59 kr. i porto og eksp. I alt 218,00 kr. Bestil tilbuddet her og spar 565,75 kr.!

VIND LÆKRE OPSLAGSTAVLER

Giv kontoret, køkkenet eller entréen nyt liv med de stilrene, magnetiske opslagstavler ‘MAG pinboards‘ fra Kooridor Design. Opslagstavlen i stål har et cool hulmønster og ramme i massivt egetræ. Den fås i to størrelser, lille, h 45 x b 26,5 x d 4 cm, 649kr., stor, h 70 x b 60 x d 4 cm, 1.799 kr. Vi udlodder tre sæt med en lille og en stor opslagstavle. Er du en af de heldige vindere, kan du vælge mellem farverne sort og grøn.

Deltag i konkurrencen om et sæt ‘MAG pinboards’ fra Kooridor Design her. Sidste frist er 2. august 2017. 

SPAR 80% PÅ BOLIG OG INTERIØR

Som noget helt nyt får du som abonnent på Bolig Magasinet mulighed for at købe bolig og interiør med op til 80 procent rabat på Moreshop.dk. Shoppen rummer et hav af forskellige produkter fra kendte mærker som Menu, Hay, Normann Copenhagen og mange andre. Alt, du skal gøre, er at logge ind med dit abonnementsnummer, så er du klar til at shoppe. Kig forbi Moreshop.dk, og se de gode tilbud. 

Måske er du interesseret i ...

Andre læsere kan også lide...

Seneste