Hvem har Danmarks dejligste spisestue?

Stem på din favorit blandt de seks finalister fra vores instagram-konkurrence ‘Danmarks dejligste spisestue’. Du kan stemme fra 5. januar til 1. februar 2017. Blandt deltagerne i afstemningen finder vi fire heldige vindere, der hver vinder to sorte ‘Grace 32’ pendler fra Nordlux. Værdi i alt 2.598 kr. Vinderen af konkurrencen får direkte besked og offentliggøres på Boligmagasinet.dk og @boligmagasinetdk den 2. februar 2017.

 • © @weaverbynight

  @weaverbynight

  Klassisk med kant – og plads til børn. Det må være overskiften på denne smukke spisestue, hvor de klassiske franske døre og den mørke væg får modspil af en cool, markant lampe.

 • © @lykkestunder.dk

  @lykkestunder.dk

  Ah! Der er virkelig roligt og rart i denne spisestue. Udtrykket er stilrent, men stadig hyggeligt. Vi elsker, at der er også er blevet plads til en lille, hyggekrog, hvor man kan nyde den smukke udsigt.

 • @linebjoerk

  @linebjoerk

  Lyst, lækkert, feminint, delikat … vi kunne blive ved, for vi elsker stemningen i @linebjoerks spisestue – og ikke mindst det modige farvevalg til lampen, der binder hele udtrykket sammen.

 • @littlehillhouse

  @littlehillhouse

  Diy-projekter, nøje udvalgt kunst og keramik favoritter. @littlehillhouse har fundet opskriften på, hvordan du får et personligt udtryk i et ellers enkelt, lyst rum – og det virker!

 • @thildesecher

  @thildesecher

  Sådan! @thildesecher har skabt en superhyggelig spisekrog under skråvæggen med masser stemning, varme, kunst og smukke planter. Her har vi virkelig lyst til at komme på besøg.

 • @by_blogliv

  @by_blogliv

  Velkommen i tingfinderens hule! En superpersonlig spisestue med et miks af farver, stilarter, materialer og nøje udvalgte ting, der til sammen giver hygge og et skønt look. We like!

Vores favoritter fra Stelton

01 togoclick yoe t6glmshxn 8dtladaa
02 tangleornament engel ygcdwikyuap4uszglg0u9a
03 theostempelkande h3i3yxvic ztcfkwjacsqq
04 tangleornamenthjerte vis2zcr0zmfv6m9mhaldeq
05 maelkekande 5yvgezzckpa5ffsibvmnrg
06 tangleornamentkugle nwhaabx gaxh7jnzxbcg6q

Måske er du interesseret i ...

Andre læsere kan også lide...

Seneste