Hvem skal være Årets Instagrammer 2016?

Bolig Magasinet og Costume har i samarbejde med Wallo nomineret årets bedste Instagrammere 2016. Stem på dine favoritter og deltag i lodtrækningen om en billedvæg med dine Instagrambilleder.

2. december 2016 af Trine Oehlenschlæger

Instagram er kommet for at blive og det er på tide, at vi hædrer og ærer de allerbedste profiler, som hver dag inspirerer, guider og giver os stof til eftertanke. Derfor præsenterer Bolig Magasinet og Costume i samarbejde med de seje gutter fra Wallo, der kan printe og indramme dine Instagrambilleder: Årets Instagrammer 2016.

Vi har på redaktionerne nomineret de bedste Instagramprofiler i en række forskellige kategorier, men det er op til DIG at vælge, hvem der skal vinde.

Nomineringerne er givet til de profiler, som vi vurderer har haft et særlig godt 2016 på Instagram, har formået at opnå succes gennem mediet, har gjort noget ekstraordinært eller inspirerende på en særlig måde.

Kategorierne kan du se herunder og de nominerede finder du i selve afstemningsmodulet:

  • MODE
  • SKØNHED
  • BOLIG
  • LIVSSTIL
  • MAD
  • BRAND
  • BUTIK

Stem og vind

Fra 22. november til og med 4. december kan du deltage i afstemningen om, hvem der skal kåres som Årets Instagrammer 2016 – du deltager samtidig i lodtrækningen om en Wallo billedvæg til en værdi af 3.000 kroner, så du kan forevige dine bedste Instagram-moments.

Hvis du ikke allerede kender Wallo, så er det på tide, at du slår et smut forbi Wallo.dk. Her kan du printe og få indrammet dine Instagrambilleder, så de ikke bare gemmer sig i lommens mørke, men kan komme op på væggen.

Vinderne af Årets Instagrammer 2016 afsløres her på sitet samt på Costume.dk tirsdag 6. december.

Vinderen af lodtrækningen fra afstemningen om en Wallo billedvæg får direkte besked.

Præmien kan ikke ombyttes til andre produkter eller kontanter. 

Vores favoritter fra Stelton

01 togoclick yoe t6glmshxn 8dtladaa
02 tangleornament engel ygcdwikyuap4uszglg0u9a
03 theostempelkande h3i3yxvic ztcfkwjacsqq
04 tangleornamenthjerte vis2zcr0zmfv6m9mhaldeq
05 maelkekande 5yvgezzckpa5ffsibvmnrg
06 tangleornamentkugle nwhaabx gaxh7jnzxbcg6q

Måske er du interesseret i ...

Andre læsere kan også lide...

Seneste