Vind elegant designpendel fra Le Klint

Skab blikfang i dit hjem med den skulpturelle pendel 'Swirl 3' fra Le Klint i nyt sølvlook. Vi udlodder fem pendler til en værdi af 2.995 kr. pr. stk.

1. november 2016

Design med historie

Drømmer du om en lampe, der giver et behageligt lys og samtidig er smuk at se på? Le Klints nyklassiker ‘Swirl’ har med sit transparente formsprog og svungne lameller på en gang klare referencer til Le Klints klassiske håndværk og sit helt eget moderne udtryk. Lampen, der er designet af Øivind Slaatto, fås i flere modeller og størrelser samt i hvid, kobber og nu også i sølv.

For at deltage i konkurrencen skal du svare rigtigt på nedenstående spørgsmål. Konkurrencen er aktiv fra den 1. november til den 7. december 2016 og har en samlet værdi af 14.975 kr.


Hvilket nyt look fås 'Swirl 3' i?


Dine oplysninger

ja
nej

Tilmeld mig til boligmagasinet.dk's nyhedsbrev.
Når jeg deltager i konkurrencen accepterer jeg samtidigt at modtage spændende nyhedsbreve og tilbud om Medieprodukter, Bolig & Livsstil, Sport & Fritid, Rejser, Mode & Skønhed, Dagligvarer, Events, Analyser og Spil via brev, telefon og andre elektroniske medier f.eks e-mail og sms fra Bonnier Publications Koncernen og samarbejdspartnere. Læs mere.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Vores favoritter fra Stelton

01 togoclick yoe t6glmshxn 8dtladaa
02 tangleornament engel ygcdwikyuap4uszglg0u9a
03 theostempelkande h3i3yxvic ztcfkwjacsqq
04 tangleornamenthjerte vis2zcr0zmfv6m9mhaldeq
05 maelkekande 5yvgezzckpa5ffsibvmnrg
06 tangleornamentkugle nwhaabx gaxh7jnzxbcg6q

Måske er du interesseret i ...

Andre læsere kan også lide...

Seneste