Vind fine sager til haven

Drømmer du om at forlænge soltimerne på terrassen? Vi udlodder to gavekort på 7.500 kr. til Plus, der har et stort udvalg i hegn havegear og møbler til både inde og ude.

4. oktober 2016

Gå et lunt efterår i møde

Snyd dig til mere efterårshygge på terrassen med det nye ‘Klink Profilhegn’ fra Plus, der slutter tæt og giver læ for efterårsvinden. Hegnet er lavet i rustikke planker malet med dækkende, sort maling, der giver et enkelt og stilrent look i haven. ‘Klink Profilhegn’ kan kombineres med et topstykke i glas, så du stadig kan nyde synet af haven.

Hegn, bænk eller bord? Er du den heldige vinder af et gavekort, er der frit valg mellem produkterne fra Plus, fx de fine pallemøbler her. Se hele sortimentet på Plus.dk.

For at deltage i konkurrencen skal du svare rigtigt på spørgsmålet på nedenstående spørgsmål. Konkurrencen er aktiv fra den 4. oktober til den 2. november 2016 og har en samlet værdi af 15.000 kr.


Hvilke produkter forhandler Plus?


Dine oplysninger

ja
nej

Når jeg deltager i konkurrencen accepterer jeg samtidigt at modtage spændende nyhedsbreve og tilbud om Medieprodukter, Bolig & Livsstil, Sport & Fritid, Rejser, Mode & Skønhed, Dagligvarer, Events, Analyser og Spil via brev, telefon og andre elektroniske medier f.eks e-mail og sms fra Bonnier Publications Koncernen og samarbejdspartnere. Læs mere.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Vores favoritter fra Stelton

01 togoclick yoe t6glmshxn 8dtladaa
02 tangleornament engel ygcdwikyuap4uszglg0u9a
03 theostempelkande h3i3yxvic ztcfkwjacsqq
04 tangleornamenthjerte vis2zcr0zmfv6m9mhaldeq
05 maelkekande 5yvgezzckpa5ffsibvmnrg
06 tangleornamentkugle nwhaabx gaxh7jnzxbcg6q

Måske er du interesseret i ...

Andre læsere kan også lide...

Seneste