Vind lækkert lys fra Lightyears

Giv mørket modspil med den nye pendel 'Suspence’ fra Lightyears, der er designet af GamFratesi. Vi udlodder fire ‘Suspence P2’ i valgfri farve til en værdi af 3.495 kr. pr. stk.

3. januar 2017

Lysende design til din hverdag

‘Suspence’ er navnet på en ny, smuk pendelserie fra Lightyears designet af den hotte designduo GamFratesi. Pendlen har en naturlig, blød kurve, der ender i en elegant spids. Pendlen er samtidig udstyret med en opalafskærmning, der koncentrerer lyset og forhindrer, at du bliver blændet. Smukt og smart! 'Suspence P2’ fra Lightyears måler h 36 x dia 38,5 cm og fås i hvid, grå og sort. Er du en af de fire heldige vindere, kan du frit vælge farve. Værdi 3.495 kr. pr. stk.

For at deltage i konkurrencen skal du svare rigtigt på nedenstående spørgsmål. Konkurrencen er aktiv fra den 2. januar 2017 til den 1. februar 2017 og har en samlet værdi af 13.980 kr.


Hvem har designet 'Suspence' for Lightyears?


Dine oplysninger

ja
nej

Tilmeld mig til boligmagasinet.dk's nyhedsbrev.
Når jeg deltager i konkurrencen accepterer jeg samtidigt at modtage spændende nyhedsbreve og tilbud om Medieprodukter, Bolig & Livsstil, Sport & Fritid, Rejser, Mode & Skønhed, Dagligvarer, Events, Analyser og Spil via brev, telefon og andre elektroniske medier f.eks e-mail og sms fra Bonnier Publications Koncernen og samarbejdspartnere. Læs mere.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Vores favoritter fra Stelton

01 togoclick yoe t6glmshxn 8dtladaa
02 tangleornament engel ygcdwikyuap4uszglg0u9a
03 theostempelkande h3i3yxvic ztcfkwjacsqq
04 tangleornamenthjerte vis2zcr0zmfv6m9mhaldeq
05 maelkekande 5yvgezzckpa5ffsibvmnrg
06 tangleornamentkugle nwhaabx gaxh7jnzxbcg6q

Måske er du interesseret i ...

Andre læsere kan også lide...

Seneste