Indret med cool kurveflet

Kurveflet er en af tidens stærkeste tendenser. Se, hvordan du kan mikse møblerne med lyse farver og grønne planter for et cool og moderne look

17. oktober 2016 af kommerciel redaktionen for Cane-line

Møbler og interiør i kurveflet passer perfekt til tendensen, hvor vi skal have mere af naturen ind i vores hjem med træ, natursten, grønne planter og rustikke materialer. 

Den nye Indoor Elements-serie fra det danske firma Cane-line, der er verdenskendt for sine high-end havemøbler, passer perfekt på tendensen. De flettede møbler i rattan giver et lyst og lækkert look til stuen og skaber en cool kontrast til hvide vægge og robuste møbler. De kan mikses med både retro-reoler og hvide møbler og skaber en illusion af at være tættere på naturen, selvom du bor i en lille lejlighed i byen.

Her er fem gode råd til at indrette cool med kurveflet.

Bryd de stringente linjer i køkkenet

Kurveflet hører ikke kun til i stuen og på kontoret. Pift dit køkken op med en stol i kurveflet. Det giver en hyggelig stemning og bryder de strømlinede elementer i rummet. Samtidig får du effekten af et samtalekøkken ved at skabe en ekstra siddeplads, der inviterer til hygge. 

Prøv at bruge loungestolen fra Cane-line sammen med et barbord, hvor du med krydderurter og krystalglas kan skabe et afslappet retro-look.

Curve loungestol, Cane-line 2.899 kr / Frame Trolley serveringsvogn, Cane-line 4.499 kr

Skab samenhæng i møblerne

Brug flere kurvemøbler i samme rum, så både sofaen, stolen og stuebordet er i samme materiale. Det skaber en flot sammenhæng og en lethed i rummet. 

Du kan for eksempel vælge møbler fra Cane-lines Indoor Elements-serie, der har kvalitetskurvemøbler i stilrent og moderne design. Møblerne er flettet af stærke typer rattan, der indsamles manuelt for at skåne naturen og skabe en levevej for de lokale - de kan derfor endda bruges med god samvittighed. 

Tilføj planter og miks med andre designs i grønne nuancer for at få endnu mere natur ind i stuen. 

Box Wall, Cane-line 699 kr. / Sense sofa med off-white Swipe Elements stof, Cane-line 21.499 kr. Du får 15% i introduktionspris på Sense sofa indtil 31/12/2016

Miks naturmaterialer 

Bland kurveflettede møbler med andre naturmaterialer som for eksempel trækasser, sten, grene og forskellige planter og miks det hele med grønne farver. 

Det giver et stilrent look samtidig med, at du får lidt af den ro ind i rummet, du finder i naturen. Naturmaterialerne er derfor ideelt til et arbejdshjørne, hvor du skal koncentrere dig i flere timer.

Blend Stol, Cane-line 1.599 kr. / Sweep kurv, Cane-line 599 kr. / Turn bord, Cane-line 7.299 kr.

Skab kontraster

Kurveflet i lette og lyse farver kan mikses med mørke nuancer for at give en cool kontrast, uden at rummet bliver mørkt og tungt. 

Brug de blå farver i forskellige nuancer med en enkelt lys farve for at skabe en kontrast til træmaterialet. Farverne fra naturen harmonerer super godt med hvide vægge og lyse, nordiske hjem og leder tankerne hen på lækkert retro-look.

Hold stilen i sort-hvide nuancer

Er du til det lyse look, kan du vælge kurveflet i lyse nuancer. De hvidmalede møbler fra Cane-line passer godt til små og mellemstore køkkener eller spisestuer, hvor der skal være luft og lethed i indretningen. Vælg et sort bord og sorte puder for at skabe en kontrast til møblerne - det giver dybde og får rummet til at virke større. 

Se mere på www.cane-line.dk, @caneline eller #cane-line

Blend Stol, Cane-line 1.599 kr. / Turn spisebord, Cane-line 7.299 kr

 


Hvad er Cane-line verdenskendt for?


Dine oplysninger

ja
nej

Tilmeld mig til Bolig Magasinet's nyhedsbrev.
Når jeg deltager i konkurrencen accepterer jeg samtidigt at modtage spændende nyhedsbreve og tilbud om Medieprodukter, Bolig & Livsstil, Sport & Fritid, Rejser, Mode & Skønhed, Dagligvarer, Events, Analyser og Spil via brev, telefon og andre elektroniske medier f.eks e-mail og sms fra Bonnier Publications Koncernen og samarbejdspartnere. Læs mere.
Ja, tak. Jeg vil gerne modtage nyhedsbreve fra Cane-line.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Måske er du interesseret i ...

Andre læsere kan også lide...

Seneste