Vind en gastronimipakke med ovnfaste fade og porcelæn fra Pillivuyt

Få fingrene i Toulouse, efterårets gastronomiske nyhed fra franske Pillivuyt, og fyld køkkenskabene op med ovnfast kvalitetsporcelæn til en værdi af 4.719 kroner.

15. oktober 2016 af kommerciel redaktion for Pillivuyt

Trænger indholdet i dine køkkenskabe til en gevaldig makeover? Så følg med på Boligmagasinets Instagram-profil. Her har du nemlig muligheden for at vinde ovnfast porcelæn fra Pillivuyt – herunder fade fra den smukke Toulouse serie - til en værdi af 4.719 kroner.

I perioden fra den 15. oktober til 16. november 2016 vil vi i samarbejde med Pillivuyt poste fem billeder med Pillivuyts nye Toulouse-fade på Boligmagasinets Instagram-profil @boligmagasinetdk. For at deltage skal du svare på et spørgsmål i en kommentar under ét af disse billeder, samt følge @Pillivuytdk på Instagram. Jo flere billeder du kommenterer på – jo større er din vinderchance. 

Her kan du læse mere om, hvorfor Toulouse er en af efterårets mest spændende gastronomiske nyheder.  

Toulouse fade fra franske Pillivyut er ovnfaste

Fade til klassisk, fransk gastonomi

Pillivuyt vender tilbage til sine rødder med serien Toulouse, der består af en vifte af smukke og praktiske porcelænsfade til hverdagens kulinariske oplevelser.

Fadene har i bunden en plissering, der symboliserer ovnfaste egenskaber og fortæller historien om godt håndværk med respekt for traditionen i et nutidigt design. Formen på fadenes håndtag er inspireret af buerne på ovnene, hvor porcelænet brændes.

Toulouses udvalg af kvadratiske, rektangulære og runde fade giver dig mulighed for at tilberede mange forskellige retter og servere dem med klassisk Pillivuyt-stil. 

Toulouse fade fra franske Pillivyut er ovnfaste og er en nyhed

Livslang brudgaranti på Toulouse

Pillivuyt giver dig livslang brudgaranti på fadenes hanke, hvis du på nogen måde kommer til at beskadige dem, for eksempel hvis du taber fadet under madlavning eller rengøring. Derudover er der også livslang garanti på alt porcelæn, der ikke lever op til Pillivuyts høje kvalitetsstandard, under forudsætning af korrekt brug.

Toulouse fade fra franske Pillivyut er ovnfaste og har livslang brudgaranti

Pillivuyts stærke egenskaber

Siden 1818 har Pillivuyt fremstillet klassisk, fransk porcelæn af en helt særlig støbning, skabt i samarbejde med professionelle kokke. Den hårdføre porcelæn har en stenhård og uporøs glasur, der hverken optager eller afgiver smag, lugt eller farve. Stellene er modstandsdygtige overfor stød og slag, er velegnet til ovn og mikroovn og tåler termisk chok direkte fra fryser til ovn (-30 °C til +350 °C).

Måske er du interesseret i ...

Andre læsere kan også lide...

Seneste