Vind en smuk daybed

Forkæl dit hjem med den minimalistiske daybed ‘Alex’ i 100 % anilinlæder fra Sofakompagniet. Vi udlodder to daybeds til en værdi af 8.999 kr. pr. stk. Måske er du en af de heldige?

4. oktober 2016

Fokus på de gode materialer

‘Alex’ er en stilren daybed i et moderne, nordisk design. De solide, vinklede træben, de dybe stofknapper og den enkle hynde skaber et elegant, tidløst udtryk. ‘Alex’ er designet af Cathrine Rudolph for Sofakompagniet og er en del af den nye ‘The Infinite Collection’, der har fokus på natur og materialer, der holder længe.

For at deltage i konkurrencen skal du svare rigtigt på spørgsmålet på nedenstående spørgsmål. Konkurrencen er aktiv fra den 4. oktober til den 2. november 2016 og har en samlet værdi af 17.998 kr.


Hvilket materiale er den nye 'Alex' daybed lavet i?


Dine oplysninger

ja
nej

Når jeg deltager i konkurrencen accepterer jeg samtidigt at modtage spændende nyhedsbreve og tilbud om Medieprodukter, Bolig & Livsstil, Sport & Fritid, Rejser, Mode & Skønhed, Dagligvarer, Events, Analyser og Spil via brev, telefon og andre elektroniske medier f.eks e-mail og sms fra Bonnier Publications Koncernen og samarbejdspartnere. Læs mere.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Måske er du interesseret i ...

Andre læsere kan også lide...

Seneste